Herredagens resultater efterår 2020

Herunder kan du se resultater og stillinger for Herredagen efteråret 2020. De bliver opdateret, lige så snart resultaterne er tastet ind i GolfBox.

Her kan komme til siden med resultaterne fra foråret 2020.

Her kan du komme tilbage til Herredagens side.

• Hul 17:

Nedenstående liste fra GolfBox er vejledende – resultaterne vil blive reguleret efter reglerne for op- og nedrykning mellem rækkerne (se under Resultater og handicapregulering)

I listen herunder er indregnet de enkelte spilleres bedste resultat på de enkelte huller. Listen bliver opdateret, hver gang du deltager i Herredagen. Listen kan indeholde enkelte mangler. Sidst på året bliver der korrigeret for, at enkelte spillere undervejs er flyttet mellem rækkerne, fordi de har skiftet handicap.
Endvidere reguleres det endelige resultat således, at der anvendes halvdelen af sidst spillede handicap.