Find nogen at spille med

Savner du nogen at spille med – eller er du selv et rutineret medlem, som gerne vil hjælpe nye i gang, så er det her på siden, I kan melde jer og finde kontaktoplysninger på hinanden.

Roskilde Golf Klub vil gerne være kendt som en klub, der tager godt imod nye uanset om du er helt uprøvet eller om du har spillet før. Men vi vil også gerne sikre, at alle uanset niveau har nogen at spille med. Det er det sociale sammenhold, der sørger for, at vi har det godt sammen og har lyst til at blive.

Listen bliver nulstillet hvert år ved sæsonstart – det betyder, at du skal tilmelde dig igen, hvis du vil på listen til næste sæson.

Herunder kan du tilmelde dig, hvis du mangler nogen at spille med. Det kan både være fuldtidsmedlemmer og par 3 medlemmer. Både nystartede og øvede kan melde sig her og I kan så efterfølgende skrive/ringe til hinanden og aftale tider.

I er ikke forpligtede til at sige ja til alle – at spille golf sammen handler både om tid, spillelyst og kemi. Der er flere ting, der skal passe sammen for at det bliver en god oplevelse.

Når du skriver dig på listen herunder, så siger du samtidig ja til, at dine oplysninger automatisk bliver offentliggjort her på siden.

Ja, jeg vil gerne med på listen “Find nogen at spille med”:

• Skriv fx, hvor rutineret du er, om du ønsker at spille på 18 hullers eller par 3 banen, om du er fleksibel, har ønsker til bestemte spilletidspunkter eller andet.

Herunder er listen med dem, der har tilmeldt sig. Listen bliver automatisk opdateret. Kan du ikke se dit navn på listen, lige efter du har tilmeldt dig, så gå ind på siden igen eller tryk på F5 på dit tastatur.

Navn Medlemsnummer Golfhandicap Fødselsår Skriv email Tlf. Evt. bemærkninger
Henrik Hvidt-Karlsson 38-4420 20 1967 henrik.hvidtkarlsson@icloud.com 20293847

Hejsa - jeg har taget golfen op igen efter 15 års pause. Søger spillere som kan give mig små fif til 18 huls banen:)

Charlotte Bindner 38-4321 54 1963 charlotte.bindner.marsfeldt@gmail.com 61274532

Har været prøvemedlem i eftersommeren 2017, hvor jeg også tog golfkortet. Hcp 54. Vil gerne spille med andre med lidt mere erfaring. Arbejder i dagtimerne. Kan spille sen eftermiddag og i weekender.

Tyge Nordentoft 38-4177 34 1963 nordentoft@dadlnet.dk 22476172

Jeg er ret ny i Roskilde Golfklub. Har spillet et par år i alt, HPC 34. Leder efter nye at spille med, nye eller øvede.
Jeg spiller fortrinsvis på 18-huls banen men også par-3 banen.
Har fuldtidsjob, så spiller mest eftermiddag/aften på hverdage og i weekenderne

Ingrid Carøe Lind Pedersen 38-4271 54.0 1967 ingrid.caroe@gmail.com 23489519

Jeg tog golfkortet i 2017 i forbindelse med mit prøvemedlemskab.
Har kun spillet på par 3 banen, som stadig passer bedst til mit niveau.
Jeg kan bedst spille om eftermiddagen samt i weekenden.

Rebecca Troldegaard 4358 72 1971 rtroldegaard@gmail.com 29801918

Jeg har spillet sidste års sommersæson. Ca.6 måneder.
Så er ny på banen. Ønsker at spille med en lettere øvet eller øvet. Jeg medlem på par 3 banen, men er også fleksibel på 18 hullers.

Vil du gerne hjælpe nye i gang, fx ved at spille en runde på 18-hullers eller par 3 banen, så er det her, du skal skrive dig på. Du bestemmer selv, om du siger ja til de enkelte henvendelser. Du binder dig ikke for noget, men naturligvis håber vi, at du en gang imellem vil tage med nye i klubben ud og spille. Det kan være helt nye, men det kan også være rutinerede, som bare mangler nogen at spille med. Fx fordi de kommer fra en anden klub eller fordi de endnu ikke er kommet ind i en gruppe med andre spillere.

Listen her er for nuværende spillere i klubben, der ikke nødvendigvis selv mangler nogen at spille med, men som gerne vil hjælpe andre i gang. Du forpligter dig altså ikke til at spille flere gange med de samme personer.

Vi har et mål om at nå op på 30 medlemmer på listen i 2018.

Du kan melde dig på listen, både hvis du er par 3, flex- eller fuldtidsmedlem – og det gælder uanset din spillestyrke. Vi vil gerne tilbyde nye at kunne kontakt med flere forskellige medlemstyper. Du må gerne skrive, hvis du både vil spille med høj- eller lavhandicappede og både på par 3 eller 18 hullers banen eller bare en af delene.

Ja, jeg må gerne kontaktes af medlemmer, der vil gå en runde med mig for at lære banen/klubben at kende:

• Skriv fx hvilke dage/tider, du som oftest kan spille. Her kan du også skrive, hvor rutineret du er, og om du både er klar til at spille på par 3 banen og 18-hullers banen.

Navn Fødselsår Golfhandicap Tlf. nr. Mail Bemærkninger
Lasse Frendrup 1973 20,4 61370057 lfrendrup@gmail.com

Jeg spiller gerne med alle, uanset handicap, køn, alder.
Jeg har fuldtidsjob, men har nogen gange lidt tidligere fri. Kan som regel spille senest fra kl. 15.30, men ofte tidligere.
Spiller helst 18-hullersbanen.

Arne Beyer 1948 18.9 20230492 bea@maersk-pilot.dk