Optimisternes efterårsmatch

Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed varer fra 18 september 2018 indtil 28 september 2021. Det optræder næste gang den 28. september 2021

Optimisterne

Hvis du har et handicap over 36 og er fuldtidsmedlem, er du velkommen til at spille med Optimisterne.

Formålet er at fremme klublivet for kvindelige medlemmer af Roskilde Golf Klub.

Vi mødes hver tirsdag, hvor der trækkes lod om, hvem der spiller sammen.

I sommerperioden fra 1. april til 30. september har Optimisterne fortrinsret til at reservere alle tider på tirsdage i tidsrummet kl. 9.45 – 11.00.

Muligheden for at booke tid med fortrinsret udløber fredag kl. 23.59.

• Starttid 9.45 til 10.07. 18 hullers spillere: Alle, der booker tid i GolfBox inden for dette tidsrum, møder senest kl. 9.25 og trækker lod om spillemakkere
  • Starttid 10.15 til 10.30. 18 hullers spillere: Alle, der booker tid i GolfBox inden for dette tidsrum, møder senest kl. 9.55 og trækker lod om spillemakkere
  • Starttid 10.37 til 11.00. 9 hullers spillere: Alle, der booker tid i GolfBox inden for dette tidsrum, møder senest kl. 10.15 og trækker lod om spillemakkere

Efter runden skrives den samlede score på listerne i mapperne.

Scorerne indberettes samlet efter hver spilledag.

Aktivitetsudvalget arrangerer match den sidste tirsdag i måneden, og lejlighedsvis spil på andre baner.

Vi spiller hele året, men uden reserverede tider fra 1. oktober til 31. marts.

Her er planen for 2021:

• 27. april: Stableford med tre køller/jern efter eget valg
  • 25. maj: Surprice
  • 29. Juni: Gunstart på bag-ni kl. 8.00. Texas Schramble
  • 27. juli: Stableford fra tee 53
  • 31. august: Flagspil
  • 28. september: Gunstart på bag-ni kl. 8.00. Stableford + ekstra bold til holdet

Der er fællesspisning på ovenstående matchdage.

Tilmeldte søndag kl. 24.00 bliver automatisk tilmeldt fællesspisningen.

Ved evt. senere tilmelding eller afbud skal man selv give Birdie (Peter) besked på mail (peter@restaurantbirdie.dk), husk at skrive, at du er Optimist.

Øvrige tirsdage spilles stablefordmatch 9 eller 18 huller.

Husk at! notere dine points i skemaerne.

Sæsonstart 30. marts.

Vi planlægger at arrangere to matchture på udebane: Værebro Golfklub mandag den 14. juni og Ledreborg Palace Golf Club den 19. eller 21. juli.

Vi har fastlagt nogle datoer, hvor vi kan mødes på andre baner, hvor SGO-kortet kan anvendes. Har du ikke et SGO-kort, kan du selvfølgelig også deltage.

Hvis du vil spille med på de fastlagte datoer, skal du selv tilmelde dig i GolfBox og møde på banen til den tid, du har bestilt. Vi foreslår start fra kl. 10 og frem afhængig af, om der er andre arrangementer på banen.

Fastlagte datoer i 2021:

• Søndag den 18. april: Holbæk
  • Fredag den 21. maj: Sorø
  • Søndag den 20. juni: Sydsjælland
  • Fredag den 16. juli: Odsherred
  • Søndag den 22. august: Frederikssund
  • Fredag den 22. september: Hedeland

Her kan du læse mere om SGO.

Det er naturligvis muligt at lave individuelle aftaler på andre dage og andre baner.

Her finder du billeder fra Optimisternes forskellige arrangementer. Du kan se billederne i stor størrelse, hvis du klikker på pilen oven over det første billede (til højre):

Den sidste tirsdag i måneden fra oktober til og med marts mødes vi i restaurant Birdie kl. 12.30, og spiser frokost sammen. Der er ikke tilmelding.

De, der har lyst, kan selvfølgelig spille en runde golf først.

Der vil også være mulighed for at spille Balut før eller efter frokosten.

Øvrige aktiviteter i 2021:

• Generalforsamling tirsdag den 16. marts
  • Sæsonafslutning tirsdag den 12. oktober
  • Julefrokost tirsdag den 7. december

Flagspil er en slagspilsmatch, hvor hver spiller får udleveret et flag, som skal placeres der, hvor bolden ligger, når alle slag er brugt. Summen af banens par + spillerens antal tildelte slag udgør de slag, man må bruge. Hvis spilleren ikke har anvendt alle sine slag efter 18 huller, angives de resterende slag på scorekortet. Vinder er den spiller, der når længst.

Hvis man slutter sit spil på en green er det vigtigt, at man på flaget skriver hvor langt man ligger fra hullet. Derefter placeres flaget udenfor green.

Foursome (hulspil) spilles af to par. Hvert par spiller kun én bold. Parret vælger før start hvilken af holdets to spillere, der skal slå det første slag på de ulige huller (1., 3., 5. osv.) og hvem der skal slå det første slag på de lige huller (2., 4., 6. osv.). Efter, at det første slag på hullet er slået, skiftes holdets to spillere til at slå til bolden indtil den er i hul.

Hvis man glemmer at skifte spiller, tildeles et strafslag.

Holdets handicap er de to spilleres tildelte slag divideret med 2.

Pointudregning

Holdets slag sammentælles, og det udregnede handicap fratrækkes.

Har du lyst til at være med, kan du tilmelde dig herunder.

Bemærk, at kontingentet er 300 kr. pr. år.

De 300 kr. skal betales på MobilePay Box nr. 3960SD.

Skriv dit navn og dit DGU nummer.

Ja, jeg vil gerne være med hos Optimisterne:

• Skriv dit nummer, fx 38-234

Lisbeth Møller
Formand for Optimisterne
modesign.lm@gmail.com
Jannie Brandt
Kasserer for Optimisterne
jannie.brandt@hotmail.com
Lisbeth Lyder Jacobsen
Info-ansvarlig og medlem af Optimisternes aktivitetsudvalg
lisbeth_ja@hotmail.com
Anne-Marie Kruse