Møde i RGK’s sponsornetværk

Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed varer fra 25 februar 2020 indtil 10 november 2020. Det optræder næste gang den 10. september 2020 7:30

• Kategorier:
  • Kommende datoer:

Velkommen til sponsorsiden i Roskilde Golf Klub.

At være sponsor i Roskilde Golf Klub er ikke kun et spørgsmål om, at man betaler et beløb og dermed får “kick-back”. Du skal som sponsor selv være aktiv – til gengæld lover vi dig at stille hele vores klub til din rådighed.

Et sponsorat i Roskilde Golf Klub giver bl.a. sponsor mulighed for at profilere sig i forhold til klubbens ca. 1500 medlemmer, deltagelse i den årlige sponsormatch samt til at deltage i vores sponsorklub, hvor vores sponsorer inviteres til en række arrangementer i sæsonens løb, som bl.a. giver mulighed for at lave aftaler på kryds og tværs mellem klubbens sponsorer.

Vores sponsorer er naturligvis med til at bidrage til klubbens økonomi, men er også med til, at vi som klub hele tiden kan udvikle os og det er vi selvfølgelig meget taknemmelig for.

Som sponsor findes der forskellige sponsorater (sponsorpakker) og du vælger selv hvilket sponsorat du vil indgå.

Derudover er det også muligt, at vi kan skræddersy en individuel pakke, der passer til dig og din virksomhed.

Som sponsor er der også mulighed for at afholde “Company Days” for kunder og forretningsforbindelser.

Vil du høre mere om sponsering i Roskilde Golf Klub, så kontakt daglig leder Anders Schnack på tlf. 46370181 eller mail anders@roskildegolfklub.dk eller sponsorformand Stig Nelkop på tlf. 53533987.

Vi kan tilbyde en række forskellige sponsorpakker.

Her finder du oversigten over vores mange sponsorer med logo og links til deres hjemmesider. Husk, når I støtter vores sponsorer, så støtter I også Roskilde Golf Klub.

Thormann

Sydbank

Spar Nord

Otto Suenson

RoGK Sponsorklub blev startet den 6. marts 2019, og er et erhvervsnetværk for klubbens sponsorer.

Netværket inviterer til forskellige møder 5-6 gange om året, og bl.a. følgende til formål:

• At gøre det attraktivt at være sponsor i Roskilde Golf Klub
    • Give sponsorerne en oplevelse
    • Værdi der rent forretningsmæssigt minimum modsvare deres sponsorat
  • At gøre det attraktivt at være en del af netværket
  • At skabe relationer til hinanden
  • At øge kendskabsgraden til hinandens virksomheder

Møderne foregår enten om morgen mellem 7.30 og kl. 10 eller som gå hjem møder om eftermiddagen.

Som sponsor har du også mulighed for at invitere en gæst med, som måske kan have en interesse i at blive sponsorer i klubben og være en del af vores nye erhvervsnetværk.

Vi har også oprettet en Facebookside, hvor der  vil være informationer om nye arrangementer samt billeder fra netværksmøderne. Du er er meget velkommen til at gå ind og kigge og så håber vi selvfølgelig at du også vil ”like” Facebooksiden.

Her har vores sponsorer mulighed for at lægge specielle tilbud til klubbens medlemmer.

Roskilde Golf Klub har indgået to særlige aftaler, hvor medlemmerne indirekte kan give ekstra støtte til klubben.

Det er ved at købe varer på nettet via Foreningssalg og købe benzin hos OK Benzin.

Vi har samlet information om disse to indkøbs- og rabataftaler på en særlig side, som du kan finde her.

Stig Nelkop
Formand for sponsorudvalget