Kanindag for nye og flex-medlemmer – mødetid senest kl. 16

Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed varer fra 6 september 2021 indtil 20 september 2021. Det optræder næste gang den 20. september 2021 16:00

Kaninmatcher

Hver mandag fra kl. 17 (mødetid ml. kl. 16 og 16.30) er 18 hullers banen reserveret til klubbens begynder fuldtids- og semiflexmedlemmer. Kaninmatcherne er primært for nye, der har fået “Golfkørekortet” og andre, der der vil bruge kaninmatchen som træning i at spille på 18 huls banen.

De øvede spillere, der deltager i kaninmatchen, er primært med for at hjælpe de nye med råd og vejledning – ikke omkring slag-teknik, men omkring etikette, kutymer og “readygolf”.

Kaninmatcherne starter i midt i april og fortsætter hver mandag indtil udgangen af september.

Du kan finde alle spilledatoer i kalenderen.

Vi spiller ni huller – og opbakningen er ofte så stor, at hele banen er fyldt med spillere.

Du kan være med, så snart du har bestået “Golfkørekortet”. Og du skal som nævnt være meldt ind i klubben som fuldtids- eller semiflexmedlem.

Det koster 20 kroner at være med til kaninmatchen.

Tilmelding på forhånd

Har du lyst til at være med, så skal du tilmelde dig senest kl. 12 på dagen. Du tilmelder dig ved at logge på GolfBox (se login-boksen på forsiden). Her finder du “Klubturnering” nederst i menuen til venstre. Find datoen med den kaninmatch, du vil spille og klik på den for at tilmelde dig. Du bliver samtidig bedt om at betale 20 kr. med dit Dankort. Tilmeldingen er bindende, forstået på den måde, at du ikke får pengene tilbage ved afbud.

Du modtager mandag eftermiddag en mail fra sekretariatet, om hvilket hul du skal starte på og hvem dine medspillere er.

Når du ankommer til klubben inden kl. 16.30, skal du melde dig til matchlederne i klubhuset og få udleveret dit scorekort, som er udskrevet og udfyldt. Herefter går du i god tid til det hul, du skal starte på, så du er klar til at slå ud kl. 17. Der vil være nogle huller, hvor der skal starte to hold. Det andet hold har så fået starttiden 17.10.

Vi spiller alle fra tee 50 – og vi spiller normalt stableford.

Efter spillet mødes vi ved klubhuset, hvor vi uddeler præmier til dagens bedste/heldigste.

Som ny er du meget velkommen uanset handicap.

Du skal bare tilmelde dig på forhånd – senest kl. 12 på dagen. Se mere info i fanen “Info”.

Eneste betingelse for deltagelse er, at du har bestået “Golfkørekortet” og at du er fuldtids- eller semiflexmedlem.

Er du semiflexmedlem, så tæller kaninmatchen ikke som en af de fem gange, du kan spille på den store bane.

Henning Doktor
Formand for kaninudvalget