Tirsdagsmatch for prøvemedlemmer

Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed varer fra 22 maj 2018 indtil 24 september 2019. Det optræder næste gang den 27. august 2019 17:00

Tirsdagsmatch for prøvemedlemmer

Tirsdag den 4. juni 2019 kl. 17 og tirsdag den 2. juli kl. 17 vil der være tirsdagsmatcher for prøvemedlemmer, gerne med respektive mentorer som deltagere/vejledere på vores par 3 bane.

Her kan du som prøvemedlem komme og være med til en hyggelig og uformel match sammen med andre, der også er nystartede.

Det er gratis – og du behøver ikke at tilmelde dig på forhånd. Husk bare at hente evt. låneudstyr og scorekort og vær klar ved butikken kl. 16.30.

Der vil være en matchleder til stede, som deler de fremmødte op i hold – og vi håber at se mange mentorer deltage.

Find datoerne for hverdagsmatcherne under ”Generelle aktiviteter / Alle klubbens aktiviteter”, der ligger ude til højre på de fleste sider her på hjemmesiden.