Generalforsamling 2021

Begivenhedsdetaljer

2021 generalforsamling

Generalforsamlingen 2021 finder sted torsdag den 25. marts kl. 19.

Her finder du indkaldelsen til generalforsamling 2021.

P√• grund af corona og forsamlingsforbud kan vi ikke m√łdes fysisk. 2021-generalforsamlingen foreg√•r derfor som et virtuelt m√łde online.

Der g√¶lder f√łlgende for online generalforsamlingen:

• Der er tilmelding p√• forh√•nd – senest dagen i forvejen
  • Alle tilmelder sig med navn, medlemsnummer og mail
  • Hvis der er flere fra samme husstand, der hver vil kunne afgive deres stemme, hvis der bliver brug for det, s√• skal alle tilmelde sig enkeltvis med sin egen mail og bruge egen computer, tablet eller telefon (pas dog p√• rumklang, hvis I sidder i samme lokale, s√• n√łjes med at have √©n h√łjttaler t√¶ndt) – 18/3: Det kan ogs√• lade sig g√łre for par med samme mailadresse at v√¶re tilkoblet begge to p√• to forskellige computere, tablets eller telefoner. I skal bare skrive jeres navn, n√•r I hver is√¶r klikker p√• det link, der bliver sendt til jer
  • If√łlge vedt√¶gterne er det kun senior- og ungsenior fuldtidsmedlemmer, der har stemmeret, men alle er velkomne til at overv√¶re generalforsamlingen.
  • √ėnsker du at stille op til bestyrelsen, s√• skal du melde dit kandidatur en uge i forvejen, senest torsdag den 18. marts 2021. Tilmelding skal ske til formand Kim M√łller Behrend. Se Kims kontaktoplysninger p√• bestyrelsens side.
  • Det er ikke muligt at deltage p√• generalforsamlingen med fuldmagt.
  • Det bliver muligt at “r√¶kke h√•nden op” og som normalt komme til at sige noget. Det bliver ogs√• muligt at gennemf√łre afstemning, hvis det bliver n√łdvendigt
  • Generalforsamlingen gennemf√łres i programmet Teams – det er dog ogs√• muligt at deltage uden at have programmet installeret. I s√• fald √•bner linket i en browser
  • Der bliver en test for de medlemmer, der ikke har pr√łvet online-m√łder f√łr – denne test skal man ogs√• tilmelde sig (se fanen “Test af online generalforsamling)
  • Der bliver lavet en lille vejledning, som bliver lagt p√• hjemmesiden inden selve generalforsamlingen

Her er der tilmelding til generalforsamling 2021, som foregår online. Det betyder, at du tilmelder dig med dit navn, medlemsnummer og mailadresse. På dagen for generalforsamlingen får du så på mail tilsendt et link til selve generalforsamlingen. Bemærk, at hvis I er flere deltagere fra samme husstand, så skal I tilmelde jer hver for sig og I skal deltage på hver jeres enhed, hvis I alle vil kunne stemme.

Tilmelding er overstået og generalforsamlingen er afholdt.

Der bliver lavet en test af, hvordan du deltager i et online m√łde. Denne test kommer til at foreg√• onsdag den 24. marts 2021 kl. 15-16 – alts√• dagen inden generalforsamlingen.

Testen er for medlemmer, der er i tvivl om, hvordan de deltager i et online-m√łde. Det kan ogs√• v√¶re en test for jer, der vil bruge en tablet eller en mobiltelefon i stedet for en computer, men er usikker p√•, hvordan det virker.

Herunder kan du se en video, der forklarer, hvordan du bruger Teams. Du beh√łver ikke at have programmet Teams installeret – har du ikke programmet, s√• vil Teams √•bne i en almindelig browser.

Videoen er lavet med visning af, hvordan tingene foregår, hvis du sidder ved en computer.

Hvis du bruger en mobil eller en tablet, s√• kan du p√• dagen stille sp√łrgsm√•l, hvis du er i tvivl. Der er s√• mange forskellige tablet og telefoner, at vi ikke har kunnet lave en video, der d√¶kker alle – men p√• test-dagen bliver der ogs√• mulighed for at ringe og f√• hj√¶lp.

Du får tilsendt et telefonnummer i samme mail som selve indkaldelsen til testen Рkommer om formiddagen den 24. marts 2021.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du deltager i en online generalforsamling, så du herunder tilmelde dig en test, der foregår dagen inden generalforsamlingen

Onsdag den 24. marts 2021 kl. 15-16.

Du skal tilmelde dig med dit navn, medlemsnummer og din mailadresse. Hvis I er flere i samme husstand, der vil teste på hver jeres enhed, så skal I tilmelde jer hver for sig.

Om formiddagen onsdag den 24. marts får du tilsendt et link, som du skal klikke på, når du skal deltage i testen, der starter kl. 15.

Tilmelding er slut og testen overstået.

Bilag 1: Forslag til vedtægtsændringer med bestyrelsens begrundelse.

Bilag 2: Anmodning fra bestyrelsen angående mageskifte og i den forbindelse salg af klubbens jord til kommunen.

Ekstra info om forslag 1

Bestyrelsens tanke med forslaget om nye medlemstyper er, at den nye 9-huls bane fremover bliver en “rated” bane, hvor man kan spille sig ned i handicap. Det betyder, at banen ikke l√¶ngere vil v√¶re en “pay-and-play”-bane. Man skal have et DGU-kort for at spille p√• den – dog undtaget pr√łvemedlemmer og rehab-golfere.

Senior flex medlemmer med DGU F kort f√•r adgang til at spille p√• 9-hullers banen samt bruge drivingrange og klubbens √łvrige tr√¶ningsfaciliteter. De kan desuden deltage i alle klubaktiviteter p√• 9-huls banen. Den nuv√¶rende ordning med, at der er fem runder p√• 18-hullers banen med i flexmedlemskabet bortfalder. Til geng√¶ld kan Senior flex medlemmer k√łbe greenfee til 18-hullers banen til en reduceret pris.

Greenfee flex medlemmer med DGU F kort f√•r adgang til at bruge drivingrange og √łvrige tr√¶ningsfaciliteter. De kan desuden deltage i klubbens sociale aktiviteter og kan k√łbe greenfee til klubbens baner til reduceret pris.

Bestyrelsen stiller samtidig forslag om, at Senior flex medlemmer får stemmeret på generalforsamlingen på lige fod med senior og ungsenior fuldtidsmedlemmer.

Her kommer det officielle referat fra generalforsamlingen.

Herunder kan du se det journalistiske referat: