Fiske- og Skaldyrsaften på Birdie d. 5. april 2019
*** ARRANGEMENTET ER UDSOLGT***
EN FANTASTISK AFTEN MED FISK & SKALDYR PÅ BIRDIE
Vi tryller de lækreste, delikate retter og smagsoplevelser frem – en skøn aften i Fiskens og Skaldyrets tegn.
Vi får besøg af gæstekok Brian Hallin, som i mange år styrede køkkenet på Kolle Kolle og blandt andet gjorde Fiske- & Skaldyrsaftener til sit varetegn.
Sammen tryller Peter, Brian og vores kokketeam i køkkenet – Vi starter med 2 spændende forretter og herefter serveres en skøn fiske- og skaldyrsbuffet efterfulgt af Birdies lækre dessertbord.
Det hele parres op med delikate vine, som kan tilkøbes til yderst fornuftige priser, så helheden kan nydes i fulde drag.
425 pr. courvert
Begrænsede pladser – Reservation kun mod forudbetaling
***ALLE PLADSER ER UDSOLGT***