Afslutningsmatch for prøvemedlemmer

Begivenhedsdetaljer

Weekendmatch for prøvemedlemmer

Her kommer information om weekendmatcher for prøvemedlemmer, når vi kommer længere hen på foråret.

Herunder er teksten fra afslutningsmatchen i efteråret 2017.

Søndag den 22. oktober kl. 10 spilles sidste match for efterårets prøvemedlemmer. Vi håber at se rigtig mange af de ivrige og glade golfspillere, vi har oplevet dette efterår.

Der vil blive ekstra konkurrence med præmie i matchen, og Allan fra Restaurant Kontoret har lovet at lave en fin frokostbuffet efter matchen.

Der er mødetid senest kl. 9.45, hvor du melder din ankomst i det lille mødelokale. Du får derefter udleveret scorekort samt holdfordeling. Når alle er mødt, samles vi udenfor klubhuset ved trappen, hvor der vil blive orienteret om matchen. Der er start kl. 10.

Udstyr kan som sædvanlig lånes i shoppen. Du skal selv medbringe bolde, tees, blyant, pitchfork osv., (kan købes i shoppen).

Der spilles en stablefordmatch på ni huller. Alle spillere får tildelt tre ekstra slag på hvert hul.

Efterfølgende er der præmieuddeling og frokost i klubhuset. Vi håber, at alle vil deltage i det hyggelige samvær og benytte lejligheden til at lave golfaftaler med ligestillede.

Det koster stadig kun 100 kr. at deltage. Beløbet dækker matchfee, som går til præmier samt buffet med en øl, vand eller kaffe til. Du betaler i klubhuset om morgenen ved registreringen. Husk kontanter.

Hvis du vælger at springe frokosten over, er matchfee 30 kr.

Du kan allerede nu tilmelde dig her på siden, men husk sidste frist er 20. oktober.

Håber vi ses.

Freddy Brix – matchleder

Udvalg for prøvemedlemmer

Her kommer der tilmelding til næste weekendmatch for prøvemedlemmer, når den er klar.

Bemærk, at hvis du har et 2- eller 3-cifret medlemsnummer, så skal du sætte et eller to nuller foran, så der kommer til at stå fire cifre:

Formular nr. 12

Her kan du se listen over deltagere, efterhånden som tilmeldingerne indløber- du skal trykke F5, hvis du ikke med det samme kan se din tilmelding:

Navn Skriv, om du deltager i frokosten
Ingen indtastninger endnu