Parmatch

2015-09 spil voksne 06I parmatch spiller vi som navnet siger to og to mod hinanden. For at deltage skal man være “ægtefolk”, samboende eller kærestepar. Alle kan være med uanset handicap, men begge skal være fuldtidsmedlemmer i klubben.

Tilmeld jer via formularen herunder – sidste frist for tilmelding er søndag den 22. april 2018. Deltagerbetalingen er 350 kr. pr. par for alle tre runder. Pengene går til præmier og til afslutningen. Indsæt beløbet på konto 0683-2328178 eller Mobile Pay 30 28 40 54  – husk at skrive navne. Tilmeldingen er først gældende, når der er betalt.

På spilledagen skal I melde jeres ankomst ½ time før I skal spille ud.

• 1. runde 5. maj 2018, første start kl. 13: Vi spiller fourball med fuld spillehandicap. Hver spiller sin bold og bedste score er tællende. Efter runden er der fællesspisning for dem, der har lyst. Det par, der har dagens højeste score og deltager i fællesspisningen, spiser gratis
  • 2. runde 9. juni 2018, første start kl. 13: Vi spiller noget nyt – aldrig set eller hørt i Roskilde Golf Klub. Mere om regler og spilleform senere. Efter runden er der fællesspisning for dem, der har lyst. Det par, der har dagens højeste score og deltager i fællesspisningen, spiser gratis
  • 3. runde 15. september 2018, første start kl. 10.30: Vi spiller greensome med fuldt spillehandicap. Begge slår ud fra T-stedet og efterfølgende vælger parret den bold, de vil spille videre med. Parret skiftes til at slå. Kl. 18 samles vi i klubhuset til afslutningsmiddag og præmieoverrækkelse

Vi håber at rigtig mange har lyst til at være med i år, jo flere vi er jo sjovere/hyggeligere er det. Så hvis I lige får et par mere med, ja så bliver vi dobbelt så mange.

Afbud

Såfremt I ikke kan spille på en af de ovenstående datoer, sender du en mail til Erik (se under “Kontakt”) . Vi vil så få arrangeret med et andet par, så I kan spille matchen en anden dag.

Har I spørgsmål eller andet er I som altid velkommen til at kontakte os.

Birte og Svend Aage, Helle og Erik

På spilledagen skal I melde jeres ankomst en halv time, før I skal spille ud.

Ja, vi vil gerne være med i parmatch 2018 (den først indtastede mailadresse får en bekræftelse):

Bemærk, at hvis du har et 2- eller 3-cifret medlemsnummer, så skal du sætte et eller to nuller foran, så der kommer til at stå fire cifre.

Her kan du løbende følge antallet af tilmeldte:

Navn partner 1 Navn partner 2
Alice Wind Jesper Bluhme
Alice Wind Jesper Bluhme.
Alice Wind Jesper Bluhme
Thomas Korsgaard Jensen Mette Korsgaard Jensen
Thorkild Rasmussen Merete Rasmussen
Torben Madsen Anne Planch

Man spiller med sit eget handicap.

Dagens vinder er det par med flest stablefordpoint – men de 12 højst placerede får deres point omregnet til placeringspoint

Førstepladsen med fx 39 point får 12 point, dagens andenplads får 11 point og så fremdeles ned til 1 point.

Dette gør vi et forsøg på at udligne en superrunde med fx 45 point, så spændingen bliver bevaret.

Herunder ser du resultaterne fra 2017 – siden her bliver opdateret, så snart vi har resultater for 2018.

10. september – referat fra sidste runde og afslutning

Så blev sidste runde af parmatchen afviklet lørdag den 9. september 2017. Vejrguderne var bestemt ikke med os. Det blev en meget våd runde for de fleste, men blev opvejet af en rigtig hyggelig afslutningsmiddag med super lækker mad fra “Restaurant Kontoret”.

Under middagen havde vi præmieoverrækkelse. Der var præmier til alle de 24 deltagende par takket være vores sponsorer.

Vinderne af parmatch 2017 blev:

1. Randi og Finn Jul Poulsen med samlet 25 point
  2. Alice Wind og Jesper Blume med  samlet 23 point
  3. Pia og Kim Brinch med samlet 20 point
  4. Britta og Johnny Andersen med samlet 18 point.

Birte- Svend Aage og Helle – Erik

Ring til Birte eller Erik, hvis du har spørgsmål.

Erik Christiansen

eriktaget@gmail.com