Herredagens resultater efterår 2019

Herunder kan du se resultater og stillinger for Herredagen efteråret 2019. De bliver opdateret, lige så snart resultaterne er tastet ind i GolfBox.

Her kan komme til siden med resultaterne fra foråret 2019.

Her kan du komme tilbage til Herredagens side.

• Hul 5: Lars Søndergaard – 436 cm.
  • Hul 7: Jan B. Kristiansen – 472 cm.
  • Hul 13: Jan B. Kristiansen – 311 cm.
  • Hul 17: Erik Schwartz – 434 cm.

• Hul 5: Michael Anker Andersen – 411
  • Hul 7: Jens Lerke-Møller 402 cm.
  • Hul 13: Erling Carlsen – 328 cm.
  • Hul 17: Ole Haslund – 128 cm.

• Hul 5: Lars Søndergaard – 527 cm.
  • Hul 7: Michael Bastholm – 91 cm.
  • Hul 13: Michael Bastholm – 201 cm.
  • Hul 17: Ebbe Henriksen – 228 cm.

• Hul 5: Poul Richard V. Madsen – 383 cm.
  • Hul 7: Kim Sonne – 126 cm.
  • Hul 13: Frederik Hammerich – 749 cm.
  • Hul 17: Per Nørfort – 451 cm.

• Hul 5: Poul Richard V. Madsen – 175 cm.
  • Hul 7: Aksel Nissen – 42 cm.
  • Hul 13: Tage Jørgensen – 432 cm.
  • Hul 17: Arne Holte – 57 cm.

• Hul 5: Tage Jørgensen – 95 cm.
  • Hul 7: Jan Vesselby – 436 cm.
  • Hul 13: –
  • Hul 17: Per Aaberg – 132 cm.

• Hul 5: Jan Vesselby – 145 cm.
  • Hul 7: Menno Maat – 210 cm.
  • Hul 13: Per Kristensen – 94
  • Hul 17: Peter Frimann – 1050 cm.

Nedenstående liste fra GolfBox er vejledende – resultaterne vil blive reguleret efter reglerne for op- og nedrykning mellem rækkerne (se under Resultater og handicapregulering)

I listen herunder er indregnet de enkelte spilleres bedste resultat på de enkelte huller. Listen bliver opdateret, hver gang du deltager i Herredagen. Listen kan indeholde enkelte mangler. Sidst på året bliver der korrigeret for, at enkelte spillere undervejs er flyttet mellem rækkerne, fordi de har skiftet handicap.
Endvidere reguleres det endelige resultat således, at der anvendes halvdelen af sidst spillede handicap.

18-09-2019 – For at bevare spændingen er stilling og resultater fra sidste spillerunde skjult