Herredagens resultater efterår 2019

Herunder kan du se resultater og stillinger for Herredagen efteråret 2019. De bliver opdateret, lige så snart resultaterne er tastet ind i GolfBox.

Siden er endnu ikke opdateret fra GolfBox for 2019.

Her kan komme til siden med resultaterne fra foråret 2019.

Her kan du komme tilbage til Herredagens side.

• Hul 17:

Nedenstående liste fra GolfBox er vejledende – resultaterne vil blive reguleret efter reglerne for op- og nedrykning mellem rækkerne (se under Resultater og handicapregulering)

Her kan du se det samlede resultat for elite-rækken.

Your browser doesn’t support inline frames.

Her kan du se det samlede resultat for A-rækken.

Your browser doesn’t support inline frames.

Her kan du se det samlede resultat for B-rækken.

Your browser doesn’t support inline frames.

I listen herunder er indregnet de enkelte spilleres bedste resultat på de enkelte huller. Listen bliver opdateret, hver gang du deltager i Herredagen. Listen kan indeholde enkelte mangler. Sidst på året bliver der korrigeret for, at enkelte spillere undervejs er flyttet mellem rækkerne, fordi de har skiftet handicap.
Endvidere reguleres det endelige resultat således, at der anvendes halvdelen af sidst spillede handicap.

Her kan du se det samlede Eclectic-resultat for elite-rækken.

Your browser doesn’t support inline frames.

Her kan du se det samlede Eclectic-resultat for A-rækken.

Your browser doesn’t support inline frames.

Her kan du se det samlede Eclectic-resultat for B-rækken.

Your browser doesn’t support inline frames.

Denne dag er turneringsformen ikke fastlagt endnu.

Den normale Herredagsturnering starter igen den 10 juli.

18-09-2019 – For at bevare spændingen er stilling og resultater fra sidste spillerunde skjult