Herredagens resultater efterår 2018

Herunder kan du se resultater og stillinger for Herredagen efteråret 2018. De bliver opdateret, lige så snart resultaterne er tastet ind i GolfBox.

Her kan komme til siden med resultaterne fra foråret 2018.

Her kan du komme tilbage til Herredagens side.

• Hul 5: Søren Bros – 221 cm.
  • Hul 7: Bent Henning Hansen – 240 cm.
  • Hul 13:
  • Hul 17: Jan B. Kristiansen – 1043 cm.

• Hul 5: Henning Jensen – 35 cm.
      • Hul 7: Ole Haslund – 156 cm.
      • Hul 13:Per Kargaard – 590
      • Hul 17: Arne Holte – 380 cm.

Nedenstående liste fra GolfBox er vejledende – resultaterne vil blive reguleret efter reglerne for op- og nedrykning mellem rækkerne (se under Resultater og handicapregulering)

I listen herunder er indregnet de enkelte spilleres bedste resultat på de enkelte huller. Listen bliver opdateret, hver gang du deltager i Herredagen. Listen kan indeholde enkelte mangler. Sidst på året bliver der korrigeret for, at enkelte spillere undervejs er flyttet mellem rækkerne, fordi de har skiftet handicap.
Endvidere reguleres det endelige resultat således, at der anvendes halvdelen af sidst spillede handicap.

Denne dag har Morgenherrerne fødselsdag, og de spiller en speciel turnering og kan derfor ikke deltage i Herredagens konkurrence.

Derfor spiller Herredagen en enkeltstående match i de sædvanlige 3 rækker.
Der spilles stableford, og der vil være præmier til de 3 bedste i hver række, men resultaterne tæller ikke i Eclectic og den løbende turnering.

Den normale Herredagsturnering starter igen den 11 juli.

19-09-2018 – For at bevare spændingen, er stilling og resultater fra sidste spillerunde skjult