Glæd jer til fest, reception og bog – læs omtale

Vi er oppe på næsten 300 tilmeldte og der kommer nye til hver uge, så det ender med, at 50-års jubilæumsfesten lørdag den 15. april 2023 bliver den største fest i klubbens historie. Der er ellers noget at leve op til i forhold til 25-års festen i 1998.

Jubilæumsbogen er også ved at være klar til tryk, så det er nu, hvis du kunne tænke dig et eksemplar. Vi trykker et antal, der passer med forudbestillingerne for ikke at risikere at brænde inde med for mange bøger.

Bogen er på over 150 sider, fyldt med mere end 400 fotos og masser af interviews og artikler fra klubhistorien.

Læs mere:

Et korrekturhold tilknyttet informationsudvalget har kigget bogen igennem og en af korrekturlæserne – Henning Jensen – har lavet en lille “forhåndsanmeldelse”, som du kan læse herunder. Henning var selv med til at stå for 25-års jubilæumsskriftet.


Glæd jer til 50 års jubilæumsbogen

Som medlem i godt 40 år har det været en tur på ”menory lane” at være korrekturlæser på jubilæumsårbogen. Der er meget spændende stof fra klubbens start, bl.a. om det første klubhus, som var en gave fra Bønnelyckes Trælasthandel. Det var et arbejdsskur, som måtte saves midt over, for at kunne transporteres på en blokvogn ud til Kongemarken. Alt blev gennemført af frivilligt arbejde.

Jeg blev også mindet om de næsten evige kampe for at få tilstrækkelig jord til vores ønsker om en 18- huls bane, en tilstrækkelig lang drivingrange, en 9-hulsbane, et større klubhus, m.m. Det var interessant at læse om de skiftende bestyrelsers store arbejde hermed.

Bogen indeholder et stort antal foto fra de 50 år, som illustrerer de forskellige aktiviteter gennem tiderne. Et herligt gensyn for en gammel golfer, men de må også give nye golfere et indblik i klubbens fortid, og den nutid, som de er en del af.

Klubben kan være stolt af denne jubilæumsbog, som fortjener at blive læst af alle klubmedlemmer med blot en smule historisk interesse.

Henning Jensen


Læs mere:

PS: Vi har stadig et lille hængeparti med manglende navne på nogle billeder i jubilæumsbogen – specielt juniorbilleder fra 20-30 år siden, men også både nyere og ældre fotos. Se gerne, om der er navne, du kan hjælpe med.

Læs mere:


Stor reception mandag den 3. april kl. 13-17

Der bliver også lavet forberedelser til selve jubilæumsdagen mandag den 3. april 2023. Her bliver der stor reception, hvor alle nuværende medlemmer er velkomne, men hvor vi også håber at få besøg fra samarbejdspartnere, tidligere ansatte og tidligere aktive medlemmer i bestyrelse og udvalg. Jubilæet er for alle jer, der har bidraget til klubbens liv gennem 50 år.

Der kommer mere om receptionen senere. I første omgang gælder det om at reservere dagen og tidsrummet kl. 13-17. Der vil blive serveret lidt let at spise og noget at drikke – og så bliver der mulighed for at høre taler, se jubilæumsbogen, der udkommer denne dag, snakke med nuværende og tidligere golfvenner og høre lidt musikalsk underholdning.

Værterne ved jubilæumsreceptionen bliver klubbens nuværende og tidligere formænd.