Store sten forlænger spærring af drivingrange

I starten gik det som smurt, men pludselig kom der vanskeligheder i jorden, der nu gør, at spærringen af drivingrange må forlænges i op til en uge mere.

Vanskelighederne består i store sten, der ligger i vejen der hvor dræningsslangerne bliver gravet ned i jorden. Hver gang skal maskinen stoppe og der skal graves et ekstra hul ned for at fjerne den/de sten, der ligger i graverenden. Det tager tid.

“Det er selvfølgelig ærgerligt – både for spillerne, klubben og entreprenøren, at arbejdet bliver forsinket, men vi håber stadig på, at dræningen bliver en succes, så drivingrange bliver mere tør. Det skal gøre det muligt at køre med boldopsamleren i en større del af året og at vi derfor kan træne på drivingrange længere,” fortæller chefgreenkeeper Nick Bosholdt.

Oprindelig ville arbejdet være færdigt i slutningen af denne uge (30. september 2022), men nu kommer dræningsarbejdet til at strække sig ind i den efterfølgende uge.