Juniorer og forældre på golfstjernetur til Farsø

Lørdag den 3. september 2022 kørte vi i biler til Jylland med vores juniorer for at deltage i Made-in-Himmerland European Tour / DP world Tour i Farsø.

Vi begyndte weekenden med at spille en runde golf i Mariagerfjord golfklub, der viste sig at være en temmelig svær og smal skovbane (super flot). Derefter kørte til til Kirkeby feriehus, hvor vi havde lejet et sommerhus til overnatning, inden vi om søndagen skulle se MIH finaledagen.

Deltagerne var Vega og Michael Gamst, Rasmus og Peter Bornæs, Noah og Ryan Westh-buske, Malthe og Nicolai Møinichen samt Johannes og jeg. Det blev en spændende dag med golf i topklasse og solskin og godt selskab samt mange kilometers traven frem og tilbage. Vega, Noah og Malthe fik samlet en hel del autografer fra golfstjernerne.

Der var spænding til det sidste, hvor Ferguson førte, men Wilson endte med at vinde. Marcus Helligkilde blev bedste dansker på 8. plads. Han havde Jacob Szöts med som caddie (en af vore tidligere juniorer). Jacob leverede en flot caddie præstation, og Helligkilde spillede fremragende.

Det blev nogle lange dage, da der er ca. fire timers kørsel fra Roskilde til Himmerland, men det var det hele værd. Vi havde det sjovt og hyggede os med hinanden og vore juniorer fik en på opleveren.

Næste år afvikles MIH 7-10. september. Så kan det jo være flere juniorer og forældre får lyst at deltage.

Søren Frøsig

Formand, Ungdomsudvalget