Optimister på Skjoldungen og i Værløse med gyldent slag

Optimisternes sidste tirsdag i måneden match i juli 2022 var for første gang på Skjoldungen.

Vi spillede stableford og registrerede også antallet af fairway hits. 18 Optimister tog imod udfordringen nogle stykker nøjedes med at deltage i frokosten, hvor vi fik Restaurant Birdies herlige frokostplatte, hvor gulerod i svøb vakte stor morskab ved bordet.

Præmietagerne fra venstre Lisbeth Møller, Anne-Marie Kruse, Karin Bjerring, Kirsten Kaldal og Lisbeth Lyder.

Tidligere i juli var Optimisterne på tur til Værløse og vi havde en fin tur i høj flot sol. Men for Jannie Brandt blev det en helt særlig runde. På hul 15 fik Jannie hole in one. Desværre fik holdet ikke den oplevelse at se bolden rulle i hul, men til gengæld den store overraskelse efter lidt søgen, at finde den i hullet.

Her kan du se siden for Optimisterne.