Amerikansk fodbolddragt brugt til juniorafslutning

Torsdag den 30. juni 2022 havde junior torsdagsmatchleder, Benny Boy, inviteret juniorerne til “sommerferieafslutning”. De fremm√łdte juniorer (og Victors mor, Tina) spillede ni huller.

Herefter st√łdte flere til i klubhuset, hvor Benny blev if√łrt den legendariske “American Football” velcrodragt og hjelm. Et par af juniorerne muntrede sig med at kaste tennisbolde p√• Benny med form√•let at f√• dem til at sidde p√• Bennys dragt. Det kom der masser af sjov ud af. Der var slikposer som pr√¶mier for fremragende juniorindsats (Benny fik ogs√• en slikpose for √ľber flot indsats).

Restaurant Birdie lavede lasagne, salat og is til os, som vi n√łd p√• terrassen i aftenssolen, inden vi √łnskede hinanden en god sommer.

Vi ses igen efter sommerferien. Træningerne starter igen fra 10. august.

Rigtig god sommerferie.

Ungdommelige hilsner
Ungdomsudvalget

Herunder kan du se en lille film fra boldkast-√łvelsen: