Banner, flag og opgravning af greens – 5. juli i sigte

Det ligner en golfbane og nu er der ingen vej tilbage. De gamle greens på par 3 banen er i gang med at blive fjernet. Helt brutalt kører Jeppe fra entreprenørfirmaet Hovholm en tonstung gravko hen over greenen på hul 8 – allerede dér er det slut, men et par minutter senere er det endnu værre, for da tager gravkoen og fjerner det øverste lag og så er minderne om tusindvis af 2- og 3-put fra tusindvis af par 3 medlemmer pludselig væk. Heldigvis erstattet af en ny og bedre green, der ligger 20 meter væk og som snart er klar til at modtage alle, der skal spille Skjoldungen i fremtiden.

Et andet sted på banen – ved indgangen til hul 1 – er melankolien imidlertid erstattet af brede smil. Her er vicevært Ulrik Wesselhof og den frivillige greenkeeperhjælper Bent Jacobsen i gang med at sætte både flag og banner op, der skal være med til, at vi alle kommer til at glæde os til tirsdag den 5. juli, hvor den nye bane åbner.

Et par dage forinden var der bestyrelsesmøde og inden selve mødet tog chefgreenkeeper Nick Bosholdt hele bestyrelsen med på tur rundt på den nye bane. Med en putter i hånden var der flere, der prøvede at slå til bolden på de nye greens – dog uden huller. Hastigheden er endnu ikke helt som på Store Skjold, men Skjoldungen skal nok komme efter det.

Skjoldungen ligner nu det, den er – en golfbane med gode og flotte teesteder, tydelige og brede fairways og flotte greens, der får de gamle greens på par 3 banen til at blegne.

Læs mere:

Herunder kan du se fotos fra 20. til 23. juni 2022: