Junglespil og makkerspil for mikroer og juniorer 10/6 2022

Se alle juniorer og mikroer. Her kommer to tilbud fra ungdomsudvalget til aktiviteter lørdag den 11. juni i Roskilde Golf Klub – hvor du udover dine egne venner også kan møde børn og unge fra andre klubber.

 

Super6 – for alle nye golfspillere mellem 10 og 24 år med hcp ned til 36

Super 6 er for alle nye golfspillere mellem 10 og 24 år. Denne gang – lørdag den 11. juni 2022 fra kl. 10 – spiller man med en makker til Super6. Der bliver nemlig spillet Four-Ball i Roskilde Golf Klub. Her spiller hver makker sin bold, og den bedste score per hul noteres som makkerparrets score. Der spilles slagspil netto, med et maks antal slag på 11.

Så tag en makker i hånden, eller meld dig til alene og få skabt et nyt venskab. For det bliver en dag med en masse high-fives og gode makkerpar.

Læs mere:

 

Jungletræf – for alle børn under 10 år

I Roskilde Golf Klub inviterer vi til jungletræf d. 11. juni. Jungletræf er en golfturnering for børn under 10 år. Træffet starter klokken 10 og varer ca. to timer. Man spiller op til 9 huller på krokodille/gorilla-banen.

Tag familien med til en skøn formiddag på golfbanen, følg fodsporene rundt på banen, så junglens dyr ikke fanger jer. Heldigvis er junglekrigeren klar, han kan hjælpe jer med at komme sikkert rundt på banen. Når du og dine holdkammerater er kommet sikkert rundt, så er der en præmie til alle.

Så kom med ud og prøv at spille golfturnering, dagen handler om at have det sjovt, både med dem fra din egen golfklub, men også dem fra andre klubber.

Læs mere:

Tilmelding sker til Anne Sofie Siebuhr, på senest 8. juni 2022.

Vi ses til et par gode timer i Roskilde den 11. juni.