Nyt fra Damedagen 2022 – tilmelding fra 15/3

Damedagen er nu klar til sæsonen. Sæsonen er planlagt inklusive flere gode aktiviteter udover de faste spilledage om tirsdagen.

Herunder får du et overblik over Damedagen 2022 – forfattet af formanden for Damedagen, Lene Rasmussen:

 

Informationsmøde

Vi holder informationsmøde tirsdag d. 22. marts 2022 kl. 19.00 i klubhuset for alle interesserede.

 

Sæsonstart

Sæsonstart er den 12. april 2022, og vi glæder os til sommergolf, godt vejr og hyggeligt samvær.

 

Årets damedagsturnering

 

Kontingent:

Vi har reduceret kontingentet i år til 200 kr. for at gøre overgangen til den nye damedagsstruktur med inklusion af Optimisterne i Damedagen smidig for alle parter.

 

Tilmelding:

Du tilmelder dig damedagen i GolfBox og betaler kontingentet samtidig med tilmelding. Tilmelding er mulig fra d. 15. marts 2022.

Hvis du har tilmeldt dig turneringen inden d. 1. april, tilmelder vi dig alle turneringsdage via Golfbox, men du skal selv booke tid til at spille på selve dagen.

Da vi forventer at blive ca. 40 medlemmer mere, har vi besluttet at oprette en ekstra række, nemlig D-rækken, således at præmiefordelingen bliver mere lige.

I år opretter vi 5 damedagsturneringer for at hindre spillerne flytter rundt i rækkerne på grund af udsving i handicap uge for uge.

  • Damedag A-række 2022 hcp. 0 – 25.9
  • Damedag B-række 2022 hcp. 26.0 – 31.5
  • Damedag C-række 2022 hcp. 31.6 – 37.9
  • Damedag D-række 2022 hcp. 38.0 – 54.0
  • Damedag 9 huller 2022 hcp. 0 – 54

Du skal derfor tilmelde dig den damedagsturnering, der passer til dit nuværende handicap.

Også i år er der 6 tællende runder i forårssæsonen og 6 tællende runder i efterårssæsonen.

Turneringsplanen for forårssæsonen er vedhæftet, og vi spiller stableford og svensk slagspil.

 

9-hullers klubben

Der vil også i år være en 9-hullers klub, som spiller de første 9 huller på 18 hullers banen. Tilmelder du dig denne ordning, kan du ikke i løbet af sæsonen skifte mellem at spille 9 eller 18 huller. Du vil kunne spille formiddage og eftermiddage. De, der spiller 9 huller om formiddagen, har ikke fast tider, mens damerne, der spiller om eftermiddagen, går ud på faste tider kl. 16.52 til 17.15 og altid fra tee 1.

Når du er tilmeldt 9-hullers klubben, har du har også mulighed at spille sammen med 18-hullers damer, hvis der er 2 andre fra 18-hullers klubben, der kan være markør for hinanden på de sidste 9 huller. Husk altid at gøre medspillerne opmærksom på det, inden I slår ud

 

Fortrinsretter:

Damedagen har i år fået udvidet tiderne, således at tiderne fra kl. 8.30 – 12.00, 15.00 – 15.45 og 16.52 – 17.15 er reserverede indtil 96 timer før starttidspunktet.

Optimisterne vil primært gå ud i tidsrummet kl. 9.45 – 11.00.

 

Scorekort

Aftenen før spilledagen vil du modtage et link til indtastning af dine score i Golfbox, således at din score registreres automatisk og direkte i Golbox.

Scorekortet skal afleveres i damedagens postkasse inden kl. 22.00 om tirsdagen.

Scorekortet skal være let læseligt, og antal points ved stableford og antal slag ved svensk slagspil skal være talt sammen. Husk at både du og din markør skal underskrive.

Bemærk, at det er markørens ansvar, at medspillerens score er korrekt. Hvis antal slag og points ikke stemmer overens, er det scoren, der tæller.

Vi spiller normalt fra tee 50, men forventer også at have en enkelt dag, hvor vi spiller fra tee 53, og vi spiller stableford flest gange og svensk slagspil en gang om måneden.

 

Fællesspisninger

Der vil være fællesspisninger den sidste dag i måneden kl. 19.30. Tilmelding sker på en liste på Damedagens opslagstavle, se ligeledes nyheden om turnering og fællesspisning den sidste tirsdag i maj.

 

Aktiviteter i 2022

 

Regelaften

Tirsdag d. 3. maj har vi planlagt en regelaften, hvor Regeludvalget vil genopfriske en del af de regler, vi måske ikke er helt så skrappe til. Noget vil foregå i klubhuset og noget på banen, så reglerne bliver synliggjorte.
Tilmelding kan ske snarest på vores hjemmeside, og vi opfordrer til, at du kommer med regelspørgsmål, der kan besvares på mødet. Spørgsmålene skal sendes til vores mail inden d. 20.april.

Udflugt

Vi er ved at planlægge en dagsudflugt den 18. maj om Harekær Golf Klub kl. 13.00 og vender tilbage med mere information, når alle detaljer er faldet på plads.

Tilmelding sker via Damedagens side.

Fællesmatch med spisning den sidste tirsdag i maj

Tirsdag d. 31. maj 2022 afholder vi en fællesmatch kl. 17.00 over 9 huller for alle medlemmer af damedagen. Det er gratis at deltage, og vi håber på mange deltagere, da vi ønsker at give alle muligheden for at møde de spillere, man normalt ikke møder på tirsdage.

Efter matchen vil der være fællesspisning, hvor vi vil bede restauranten sørge for lidt god mad til en overkommelig pris.

 

Damedagsudflugt

Damedagsudflugten går til Enjoy Resorts på Rømø, hvor vi samarbejder med ’Vi elsker golf’ og dermed Andreas Hartø og Brian Vester. Turen foregår fra lørdag d. 11.juni til mandag d. 13. juni og inkluderer koncert med Anders Blichfeldt søndag aften, 3 runder golf, 2 overnatninger i de lækre feriehuse, aftensmad, adgang til spa og show med Andreas Hartø.

Prisen for hele herligheden er 2.675 kr. og der er stadig flere pladser. Se mere på vores hjemmeside.

Vi holder informationsmøde for deltagerne på turen d. 17. maj 2022 kl. 20.00 i klubhuset.

 

Forårsafslutning

Forårssæsonen afsluttes den 28. juni med gunstart over 18 huller kl. 15.00, fællesspisning og præmieoverrækkelse.

 

Efterår

Efterårssæsonen starter op d. 5. juli 2022.

 

Fællesmatch

Der vil være fællesmatch over 9 huller for alle damedagens medlemmer d. 23. august om formiddagen. Vi sender information ud, når vi nærmer os datoen.

 

Efterårsafslutning

Vi afslutter sæsonen den 27. september med gunstart over 11 huller kl. 15.00 efterfulgt af middag og præmieoverrækkelser.

 

Vi modtager gerne input og forslag til nye tiltag, som I er velkomne til at sende til I er også velkomne til at ringe til én af udvalgets medlemmer.

Vi glæder os til at se jer alle til sæsonstart den 12. april 2022.

På Damedagsudvalgets vegne
Lene Rasmussen
Formand

 

Her er link til Damedagens side, hvor alle aktiviteterne hele året står beskrevet.