Ny podcast om danske og udenlandske golfspillere

Med virkning her fra januar 2022 er det nu muligt hver tirsdag at lytte til en dansk podcast, der sætter fokus på, hvordan det går de mange professionelle danskere på diverse tours ude i verden men også på de historier, der ellers fylder i golfsporten.

Podcasten hedder GOLF Showet og planen er, at den skal udkomme tirsdag morgen 40-45 gange om året.

Vært er Søren Amstrup, 45 år, der i en årrække har skrevet artikler, reportager og portrætter for Golfavisen og Golfmagasinet. Søren er selv medlem i Lyngbygaard Golf og spiller omkring handicap 17.

Fast medvært og ekspert er Andreas Hartø, 33 år, tidligere Challenge Tour og Europa Tour spiller og nuværende ekspertkommentator hos Discovery, Eurosport og Golf TV.

”Der sker utroligt meget i golfsporten lige nu”, siger Søren Amstrup. ”Højgaard-tvillingerne, tre danske kvinder på den bedste tour i verden, snakken om nye tours og ligaer, længde-debatten, øgede pengepræmier hos kvinderne og en dansk Challenge Tour vinder i Marcus Helligkilde. Det er blot nogle af de spændende ting, der sker i golfsporten lige nu, og det glæder vi os meget til at dykke ned i.”

Andreas Hartø tilføjer: ”Der findes ikke en nyhedsdrevet dansk golf-podcast, så det hul vil vi gerne prøve at udfylde med en seriøs tone, reportager og diskussioner, men der skal også være plads til sjov og spas, så der vil også være konkurrencer og quizzer, så lytterne kan interagere med os. Det glæder jeg mig rigtig meget til.”

Podcasten bliver produceret af Qvortrup Media, der i forvejen har tre andre podcast, NFL Showet, Borgen Unplugged og PL Showet (om Premier League).

GOLF Showet bringes i samarbejde med butiks- og webshopkæden Golf Experten, og med The Perfect Pants fra Shaping New Tomorrow. Begge partnere sætter præmier på højkant i hver udsendelse, der udkommer tirsdage fra morgenstunden.

GOLF Showet kan afspilles og downloades fra alle kendte podcastplatforme inkl. Apple Podcast, Spotify, Soundcloud og Podimo. Første udsendelse er fra tirsdag den 25. januar 2022.