Alternative teesteder, hul 10 og 11 lukkede, sommergreens åbne

Så kom frosten – i hvert fald kortvarigt – og derfor er det tid til flere ændringer på banen, der gælder fra tirsdag den 23. november 2021.

“Vejrudsigten siger, at frosten ikke fortsætter – derfor kan vi også fortsat spille til sommergreens bortset fra de morgenener, hvor der er rimfrost. Her er der spil til de gule flag,” fortæller chefgreenkeeper Nick Bosholdt.

Med sommergreens fortsat i spil er det ekstra vigtigt at rette nedslagsmærker op. Græsset er nemlig holdt op med at vokse, og derfor bliver skaderne ekstra store, hvis hullerne efter nedfaldne bolde ikke bliver genoprettet. At græsset ikke vokser er også begrundelsen for, at stort set alle teesteder nu er lukkede, og vi nu skal slå fra måtte de fleste steder. Der er nogle enkelte 50’er teesteder, hvor klodserne er placeret bagest på det oprindelige teested og så slår man naturligvis derfra.

 

Lukket for hul 10 og 11 – og for køretøjer

Der er nu endeligt lukket for golfbiler og andre køretøjer på banen – og hul 10 og 11 er lukkede. Det er dog muligt at spille et ekstra hul, da greenkeeperne har placeret et lille udslagssted til venstre for greenen på hul 9. Herfra kan man slå op på greenen til hul 11 og på den måde komme til at spille 17 huller i alt.

Greenkeeperne er begyndt at forberede vinterbanen, men den er endnu ikke sat i værk. De holder øje med vejret og giver besked, når det er tid. På vejrudsigten tegner det ikke til at blive den første uges tid, men der bliver informeret her på hjemmesiden, så snart det sker.

 

Vinterbanen med enkelte ændringer – er endnu ikke sat i gang

Herunder kan du se kortet over den kommende vinterbane. Den er næsten som den plejer, men der er også nogle få ændringer primært på de første huller.

  • Hul 1: Som normalt det første hul på par 3 banen
  • Hul 2: På par 3 banen som normalt, men lidt kortere. I stedet for over åen bliver der nu spillet kort af åen til greenen på par 3 banens normale hul 5
  • Hul 3: Som normalt op ad bakken til en green til venstre for det normale teested på hul 3 på 18-hullers banen
  • Hul 4: Dette hul bliver flyttet, så man nu skal slå hen over fairway på hul 1 til oven på den anden side af åen på hul 8. Afhængig af vejret og hvor slidt området bliver, kan greenen også blive flyttet over på græsset før åen på hul 9
  • Hul 5: Det bliver som normalt med greenen på fairway kort af hul 8’s normale green. Udslagstedet bliver dog flyttet, så vi ikke længere skal slå over åen. På den måde freder vi også det område ud for udslagsstederne til hul 8, der normalt er meget smattede

Fra hul 6 og resten er vejen er vinterbanen som den plejer.

Se kortet herunder: