Glade medaljevindere til Jungletræf i Greve

Søndag den 12. blev det sidste Jungletræf i 2021 afholdt i Greve.

Syv glade mikroer deltog i Jungletræf, hvor der spilles med SNAG jern (plastik udstyr) og tennisbolde. Alle gennemførte en ni hullers bane med indlagte bunkers og sø (blå presenning), samt de fysiske opgaver der er mellem hvert hul. Alle deltog med stor iver og der blev endda lavet en hole-in-one!

Efter de ni huller var gennemført, blev der stillet en menneskelig skydeskive op, og så var der ellers rig mulighed for at kaste bolde og ramme skydeskiven. Der blev kæmpet, kastet og ramt flere gange.

Efter aktiviteterne blev der serveret kage og saftevand, inden alle fik tildelt en guldmedalje.

Tak for den store deltagelse i årets Jungletræf. Jeg glæder mig til at se lige så mange deltagere fra Roskilde, hvis ikke mange flere til næste års træf.

De gladeste golf-hilsner

Anne Sofie (Mikroleder)