Anton Noer stopper i Restaurant Birdie

Restaurant Birdie har med stor beklagelse modtaget en opsigelse fra Anton Noer, Birdies meget populære serveringsmand.

Anton er af helbredsmæssige årsager skiftet til et nyt job hos Jan Grønneskov Kvist, der har firmaet Anti-Rust, en af klubbens sponsorer.

”Arbejdet i restaurationsbranchen er både skiftende og med sene tider. Nu skal jeg arbejde mandag til fredag i dagtimerne Det har jeg ikke gjort i mange år,” siger Anton.

Helt væk er Anton dog ikke. Efter han startede i Restaurant Birdie, er han begyndt at spille golf og vi vil derfor se ham på banen, når tiden tillader det.

Det er heller ikke et helt farvel til Restaurant Birdie, idet Anton stadig vil hjælpe til, når der er selskaber og arrangementer.

”Jeg har været utrolig glad for at have Anton på holdet og han har været en medarbejder der har været loyal og dedikeret. Det er med stor beklagelse, at jeg modtager hans opsigelse, men selvfølgelig også med 100% forståelse for, at helbredet har første prioritet. Vi siger alle tak for Antons tid i vores team og ønsker ham al mulig held og lykke i det nye hos Anti-Rust,” siger forpagter Peter Lassen fra Restaurant Birdie.