Donations-barometer: 88 støtter kræft – 12 mangler til målet

Status på klubbens indsamling af penge til Kræftens Bekæmpelse er nu 88 bidragydere. Opgørelsen er pr. tirsdag den 7. september 2021.

Det betyder, at der mangler 12 i at nå det mål på 100, der samtidig sikrer, at klubben kan ansøge om status som velgørende forening og dermed få mulighed for at søge om at få andel i en særlig pulje, der centralt er afsat til foreninger og organisationer, hvis medlemmer donerer penge til velgørende formål.

Hvordan når vi så målet på de mindst 100 medlemmer?

Du skal overføre mindst 200 kr. til Roskilde Golf Klubs mobile pay nr. 69944. Vigtigt: Du skal skrive ”Donation” i meddelelsesfeltet i forbindelse med betalingen.

 

Også familie og venner kan bidrage

“Det er ikke kun medlemmer af golfklubben, der kan støtte Kræftens Bekæmpelse via klubbens mobile pay nr. Det gælder også familiemedlemmer, der ikke spiller golf, venner og bekendte, så spred gerne budskabet. Det vil være et rigtigt godt signal, hvis vi ikke alene indsamler minimumsbeløbet på 20.000 kr., men får sendt måske 25.000 eller 30.000 afsted til Kræftens Bekæmpelse,” fortæller daglig leder, Anders Schnack.

Fristen for bidrag er 20. september 2021 – og for at sikre, at vi når målet vil klubben hver dag offentliggøre, hvor mange bidragydere, der er kommet.

Læs mere: