Igen jungletræf for nye juniorer – i Greve 12. september 2021

Jungletræf og Super6 er et nyt koncept i dansk golf og er for de nyeste spillere og spillere der ikke har fået taget hul på turneringsgolf.  Næste gang er i Greve søndag den 12. september 2021. Tilmelding til både Jungletræf og Super6 sker via email til Anne Sofie Siebuhr (), deadline 10. september.

Super6 er for 10-18-årige med et højt handicap eller uden banetilladelse, dvs. det er en aktivitet for lidt ældre børn og unge, som er nye i turneringsgolf. Konceptet tager udgangspunkt i at spille golf på par 3banen og at skabe udvikling i golfspillet. Vigtigst er Super6 turneringerne er et sted at skabe et netværk i golfsporten. Til hvert træf spilles der efter forskellige nye spilkoncepter og spillerne kan samle mærker fra de spilkoncepter, de deltager i.

Jungletræf er for spillere til og med 10 år med et højt handicap eller uden banetilladelse. Det er en aktivitet for de nyeste og yngste børn. Konceptet danner rammen for, at børn i golf introduceres til det at spille turnering på en sjov, simpel og legende måde. Til hvert træf spilles der efter konceptet ”junglegolf” og så sluttes der af med, at alle får en guldmedalje.

Læs mere: