Udfyld en seddel med din runde-tid på 18 huls banen

Når du skal ud og spille på 18 huls banen, så må du meget gerne tage en seddel, hvor du skriver tidspunktet for, hvornår du slår ud og tidspunktet for, hvornår du slutter på hul 18.

Der er nu sat kasser op med sedler – og en postkasse til indlevering af sedlerne, når turen er forbi. Den ene kasse står ved bænken på hul 1 og den anden ved stien, når du kommer fra hul 18. Du må også gerne tage en seddel, hvis du spiller færre end 18 huller. På sedlen er der en rubrik, som du så kan krydse af.

“Meningen er, at disse sedler skal gøre os klogere på, hvor lang tid en runde tager på forskellige tidspunkter i løbet af ugen. Det er altså ikke alene en registrering i weekenden men på alle tidspunkter i løbet af ugen, ” fortæller Henrik Overgaard Pedersen fra sekretariatet, der er tovholder på klubbens projekt for forbedring af flow og belægning.

I weekenderne 7.-8. august og 14.-15. august vil der som i weekenderne inden sommerferien være en starter på hul 1 om formiddagen. Han skal hjælpe til, at flowet på banen kommer godt fra start – ved at sikre, at alle slår ud til deres tee-tid og at 1- og 2-bolde bliver slået sammen til 3- og 4-bolde. Dette foregår både på dagen og i dagene op til weekenden. Dette sker både for at skaffe flere ledige udslagstider men også for at sikre et godt flow.  Der bliver mindre ventetid, hvis alle bolde er med tre og fire spillere frem for hvis 2- og 4-bolde er blandet ind mellem hinanden.

Læs mere: