Birdie udvider sortiment til frokost og åbningstider

Sommeren er kommet godt i gang og noget der næsten minder om normal hverdag er ved at være tilbage.

I Restaurant Birdie har vi været vel besøgt og især vores frokost har været populær.

Sammenholdt med, at vi ved sæsonstart har fået Pia, der er smørrebrødsjomfru, med på holdet, har vi besluttet at udvide sortimentet til frokost.

Det er hovedsagelig på de mere luksuriøse smørrebrød, der er udvidet sortiment, bl.a. kommer der Pariserbøf, Christiansø sild og vores hjemmelavede gravad laks.

Selvom vi har måtte justere lidt på grund af nogle ret voldsomme prisstigninger her efter coronaåbningen, er der også blevet plads til at forøge antallet af smørrebrød til 29 kroner.

Kortet indeholder en masse gode klassikere, som vi selv er glade for og stadigvæk med en masse hjemmelavede ting.

Det nye kortstarter i uge 27 og er gældende frem til starten af oktober, hvor vi går over til ”vintertid”.

I foråret proklamerede vi udvidede åbningstider fra kl. 9 i stedet for kl. 10, samt åbent til kl. 20 om lørdagen.
Især lørdagsåbningen har været populær på de varme dage.

Så det tænker jeg bliver standarden fremadrettet, at der er lørdagsåbent til kl. 20 fra maj til og med august.

Peter Lassen

Restaurant Birdie

Læs mere: