Køge er 27/6 2021 vært for ny sjov mikro- og juniorevent

Mikroer og juniorer med højt handicap eller uden banetilladelse får nu igen et godt tilbud om en event særligt for dem.

Det handler om deltagelse i hhv. Jungletræf og Super6, der sidste gang blev afviklet i Ledreborg og som denne gang er kommet til Køge søndag den 27. juni 2021.

Jungletræf og Super6 er et nyt koncept i dansk golf og er for de nyeste og spillere der ikke har fået taget hul på turneringsgolf. Tilmelding til både Jungletræf og Super6 sker via email til mikroleder Anne Sofie Siebuhr (sofie@sbhr.dk), deadline 20. juni.

Jungletræf er for spillere til og med 10 år med et højt handicap eller uden banetilladelse. Det er en aktivitet for de nyeste og yngste børn. Konceptet danner rammen for, at børn i golf introduceres til det at spille turnering på en sjov, simpel og legende måde. Til hvert træf spilles der efter konceptet ”junglegolf” og så sluttes der af med, at alle får en guldmedalje.

Super6 er for 11-18-årige med et højt handicap eller uden banetilladelse, dvs. det er en aktivitet for lidt ældre børn og unge, som er nye i turneringsgolf. Konceptet tager udgangspunkt i at spille golf på banen og at skabe udvikling i golfspillet. Vigtigst er Super6 turneringerne er et sted at skabe et netværk i golfsporten. Til hvert træf spilles der efter forskellige nye spilkoncepter og spillerne kan samle mærker fra de spilkoncepter, de deltager i.

Husk tilmelding til Anne Sofie senest 20. juni 2021.

Læs mere: