28 damer støvsugede Rømø for flotte præmier

Damedagen har været tre dage på Rømø. Her havde Brian Vester og Andreas Hartø fra “Vi elsker golf” stablet et super professionelt arrangement på banen. Vi spillede tre runder golf og boede i de lækre huse på Enjoy Resorts og havde fri adgang til wellnes og driving rangen.

Vi var 28 deltagere fra damedagen og var den største gruppe ud af de 180 deltagere fra hele landet.

Vi havde prøverunde om lørdagen, hvor vi havde vores egen individuelle stablefordturnering.

Lene Gliese vandt turneringen med hele 41 point, skarpt forfulgt af Anne Vinter med 40 point og Tutter Blume med 39 points.

Lørdag aften var vi samlet i restauranten til koncert med guitaristen Claus og Lune Carlsen – endelig en koncert efter så lange corona pause.

Om søndagen var der holdturnering, og her slog Aase Sørensen tættest på hullet på hul 17 med 67 cm og vandt den fantastiske præmie at få stillet en Audi til rådighed i en hel måned.

Søndag aften var stemningen høj, da Lis Sørensen gik på scenen og sang alle de gode sange. Lune Carlsen sluttede aftenen af med mange gode Kim Larsen hits, jokes og historier.

Mandag spillede vi foursome, hvor vi fik to hold i top fem, nemlig Inge Nicolajsen og Lene Gliese på 2. pladsen med 42 points og Tutter Blume og Ulla Ayotte på 4. pladsen med 39 points.

Man kunne endvidere deltage i et lotteri, hvor man købte lodder – og her var vi også heldige, da Susanne Romme vandt voucher på ophold på et Enjoy Resort.

Vi var så heldige, at Andreas Hartø tilbød os at lave opvisning med tips og tricks kun for Roskildes damer. Til trods for regn imponerede han os alle med hans slag og sikkerhed, så vi fik lidt fif og en lille historie om livet som professionel golfspiller.

Tak til jer alle for nogle skønne dage.

Lene Rasmussen