53 nye fuglekasser produceret – mejser kommer først

Fuglekassegruppen under natur- og miljøudvalget besluttede i efteråret 2020, at de nye fuglekasser til banen og ikke mindst til den nye 9-hullers bane ikke skulle købes, men derimod selv fremstilles. Imidlertid har Coronaen udsat projektet indtil april 2021.

90 meter træ af douglas-gran fra Danmark var bestilt på savværket Bondskovgård i Osted. Efter knap 400 savninger på greenkeepergården ligger der nu 53 kasser klar til at blive samlet. 6 stk. til de små mejser, 23 stk. til musvit, rødstjert og skovspurv og 31 stk. til stærene. Stærekasserne vil først blive samlet til efteråret, men mejsekasserne vil blive samlet og sat op i løbet af den næste måned. Så tror og håber vi på. der bliver lidt mere liv og fuglesang til os, mens vi spiller golf.

Her kan du se natur- og miljøudvalgets side.

Herunder kan du se en lille video fra produktionen:

Jan Eriksen

Natur- og miljøudvalget