Flere tusind bolde samlet op på drivingrange

Så kører boldopsamlingen på drivingrange igen efter vinterpausen. Jorden på drivingrange er desværre så blød, at det ikke er muligt at køre med boldopsamleren om vinteren. Samtidig betyder den bløde jord, at rigtig mange bolde sætter sig fast nede i jorden og så ikke kommer med, når boldopsamleren kører.

Det er frivillige, der kører med boldopsamleren næsten hver dag i hele sæsonen – og størstedelen af boldsamlerudvalget startede årets sæson med en formiddag, hvor de i samarbejde med chefgreenkeeper Nick Bosholdt manuelt tog bolde op af jorden på hele drivingrange. Med så mange hænder lykkedes det at få flere tusinde bolde op af jorden – og det er derfor slut med, at boldmaskinen løber tør for bolde.

Det er Frank Gravesen, der er formand for boldopsamlerudvalget. Her kan du se alle udvalgets medlemmer.

Herunder kan du se billeder fra boldopsamlerdagen. Alle de bolde, I ser på billederne, er taget op af boldopsamlerne. Hele arealet blev nemlig først tømt for løse bolde, inden boldopsamlerne gik i gang.