Vi skal samle bolde lidt endnu – spande til boldvask indkøbt

Drivingrangen er fortsat for våd til, at boldopsamleren kan køre, så lidt endnu skal vi selv samle bolde ved hjælp af de manuelle boldopsamlere. Boldsamlerudvalget og greenkeeperne vil så snart det er muligt sætte gang i opsamling af bolde – herunder opsamling af alle de bolde, der er trykket ned i jorden og ikke automatisk kommer med, når boldopsamleren kører.

Flere har efterlyst mulighed for vask af de bolde, vi selv samler op. Nu er der sat nogle spande frem, som man kan vaske boldene i. På grund af risiko for frost er der dog ikke åbnet for vand ved drivingrangen. Vi skal derfor gå ned til vaskepladsen ved det gule hus for at fylde spandene.

Greenkeeperne holder løbende øje med vejret og hvor hurtigt jorden på drivingrange tørrer, så vi kan åbne op både for boldopsamling og vask hurtigst muligt.

På billedet er det Christoffer Thorhauge, der vasker bolde.