Herredagen opfordrer flere til at spille fra tee 50

Som en forsøgsordning indfører Herredagen nu, at spillerne i række C kommer til at spille fra tee 50 i de første fem runder af sommerens turnering. Når disse fem runder er overstået, får spillerne mulighed for at skifte til udslag fra tee 58 eller blive på tee 50 resten af sæsonen.

Herredagen opfordrer samtidig spillerne i de øvrige grupper til også at overveje tee 50.

”Vi anbefaler Herredagens medlemmer at vælge et teested, som passer til deres handicap og spilletempo. Det er jo ikke kun den spiller, som vælger det rigtige teested, som får en bedre golfoplevelse. Det rigtige teested bevirker alt andet lige, at en runde ikke tager så lang tid, hvorved problemer med ventetider undgås. Dermed får alle en god oplevelse på runden.”

”Den enkelte spiller skal gøre op med sig selv, om han skal vælge tee 50 eller 58. Hvis golfhandicappet er på vej op pga. alder, stivhed i ryggen, mindre træning, manglende tid eller arbejdspres, så kan der være fornuft og mere spilleglæde i at vælge tee 50. Omvendt, hvis dit handicap er på vej ned, så er der bestemt udfordring i at spille fra tee 58,” lyder det fra herredagsudvalget, der nu har sendt information ud til alle sidste års herredagsspillere.

Eliterække-spillerne er de eneste, hvor der er krav om, at alle spiller fra tee 58. Alle øvrige kan selv vælge. Men man kan ikke vælge fra gang til gang og spillerne kan heller ikke selv ændre. Det skal Herredagsudvalget gøre i GolfBox, så derfor skal spillerne give besked til Ole eller Bjørn fra Herredagsudvalget, hvis de vil ændre udslagssted.

For C-rækken kommer det med tee 50 altså til at gælde de første fem runder – og fortsætter også for alle spillerne medmindre de giver besked til Ole eller Bjørn om at skifte til tee 58. Den besked skal gives senest 16. maj

Læs mere: