Seniorgolf med corona-venlig Texas-afslutning

Det er ikke mange klubaktiviteter, der kan blive gennemf√łrt med et lukket klubhus og corona-restriktioner med maksimum 10 personer samlet.

Men det lykkedes alligevel seniorgolf at gennemf√łre en s√¶sonafslutning fredag den 11. december 2020. Normalt har seniorgolf gunstart med efterf√łlgende spisning i Restaurant Birdie inklusiv udlevering pr√¶mier, en lille sang og overr√¶kkelse af √¶resprisen “Pedro”.

Imidlertid kunne dette jo ikke lade sig g√łre p√• grund af de nye corona-restriktioner, men seniorgolf sadlede om og afviklede en alternativ dag.

I stedet for gunstart startede alle hold p√• hul 1 i et tidsskema, der gjorde, at spillerne alene var sammen p√• de hold af fire personer, som de havde f√•et at vide p√• mail p√• forh√•nd. S√• blev der spillet Texas Scramble – en spilform, hvor holdet hele tiden spiller fra det sted, hvor holdets bedste bold er landet. Dog skal holdet bruge mindst fire udslag fra alle p√• holdet. Denne spilform g√łr b√•de, at spillet g√•r hurtigere, at man spiller sammen og at holdene som regel kommer ind med nogle ganske flotte scores. Det gjaldt ogs√• denne gang, hvor bedste score blev 69 – fire over vinterbanens par p√• 65.

Netop fordi holdene hele tiden spiller fra det sted, hvor holdets bedste bold er landet, s√• blev det ikke n√łdvendigt for seniorgolfens formand, Ejvind Jensen, at sl√• til den bold, som ellers ville have v√¶ret noget af en udfordring (se billedet √łverst). Vidnerne til det spektakul√¶re slag var Finn Tvede, Gunnar Larsen og Inger Margrethe Nissen.

I stedet for en middag i restauranten fik alle deltagere et par stykker sm√łrrebr√łd og en kage med hjem – desuden blev der udleveret vinpr√¶mier for de bedste og mest heldige i efter√•rets l√łbende turnering.

Dagens Texas Scramble vindere blev:

1) Hold 5 med 69 point: Thorkild Rasmussen, Christian Kubel, Ellen Skarsholm og Lisbeth M√łller

2 og 3) Hold 12 og 3 med 70 point: Peter Frimann, Poul Sarfelt,¬† Anne Grethe Clausen og Susanne Jensen + Henrik Overgaard, Per Vrans√ł, Elsebeth Braagaard og Tove Duus

Vinderholdene får deres præmier på et senere tidspunkt.