Corona: Vi kan stadig spille golf, men ikke forsamles mere end 10

De nye corona-restriktioner, der træder i kraft i denne uge, giver os heldigvis fortsat mulighed for at spille golf, men der er dog nogle opstramninger, som også gælder i golfklubben.

F√łrst og fremmest er det forsamlingsforbuddet p√• 10 personer forel√łbig de n√¶ste fire uger. Det f√•r den konsekvens, at det ikke er muligt at lave matcher med gunstart – og at grupperinger p√• mere end 10 ikke l√¶ngere m√• m√łdes f√łr spil for at hygge og fx tr√¶kke lod om spilletider. Aktuelt har seniorgolf derfor valgt hver uge at sende spilletidspunkter ud til alle spillere i stedet for at alle m√łder kl. 8.45 til gunstart. Lignende grupper, fx Morgenherrerne og Pr√¶sidenterne, skal ogs√• indrette sig p√• det med maks 10 personer samlet.

P√• s√łndag den 1. november er der andematch i klubben med rigtig mange deltagere. Men den match kan ogs√• gennemf√łres, fordi alle deltagerne kommer p√• forskellige tidspunkter, spiller runden, g√•r i restauranten og f√•r frikadeller og kartoffelsalat – og derefter tager hjem.

“I restauranten g√¶lder fortsat, at der m√• v√¶re op til 50, men de enkelte grupperinger m√• ikke v√¶re st√łrre end 10, s√• fx til andematchen, s√• g√•r det ikke at sidde i flere timer efter spillet, for n√•r der hele tiden kommer nye spillere ind, s√• bliver der for mange. Heller ikke andre steder i og omkring klubhuset m√• man ikke klumpe sig sammen,” fort√¶ller daglig leder, Anders Schnack.

I klubhuset er der som i dag mundbinds-påbud, når man står og går. Kun når man sidder på sin plads i restauranten, kan man tage mundbindet af. Mundbinds-påbuddet gælder fra nu af også i proshoppen, da hele detailhandelen har fået pålagt mundbind.