Tilbud til nye i efteråret 2020: Prøv golf i otte uger for 995 kr.

I Roskilde Golf Klub har vi et rigtig godt tilbud til jer, som ønsker at få en introduktion til golfspillet.

Det er et prøvemedlemskab, som varer 8 uger. Vi har afprøvet dette tilbud i 5-6 år, og har modtaget stor anerkendelse for det program, som du skal igennem som prøvemedlem.

Golf er en sport for livet. Golf kan spilles fra 4-5 års alderen til langt op i firserne. Via vores prøvemedlemskab får du mulighed for at finde ud af, om golf er noget for dig.

2016-09-rgk-par-3-match-40Prøvemedlemskabet koster 995 kr. For de penge får du bl.a. undervisning, både på hold og individuelt, du kan frit træne på vores træningsområder samt spille på vores par 3 bane. Ydermere kan du gratis låne golfudstyr til de forskellige aktiviteter, og du får mulighed for mentorvejledning.

Vi starter hold 10. august 2020. Som noget nyt har vi oprettet hold torsdag formiddag kl. 11-12 – udover hold mandag og torsdag sen eftermiddag/aften.

Her kan du læse mere om indholdet af et prøvemedlemskab – hvor du også kan melde dig til.

Du kan altså melde dig til allerede nu, men hvis du vil vide mere, holder vi

Informationsaften den 4. august kl. 19 i klubhuset.

Der er ingen tilmelding til denne aften – du kan bare komme.

Her er der mulighed for at få nærmere oplysninger om vores prøvemedlemskab. Informationsaftenen er både for jer, der allerede er tilmeldt og for jer, der stadig overvejer.

Hvis du vil tegne prøvemedlemskab allerede nu, så kan du gøre det på siden med tilmelding, mere information og vores velkomsfolder.

Venlig hilsen
Udvalg for prøvemedlemmer i Roskilde Golf Klub