Blæst væltede træ tæt på forbipasserende golfere

I et meget kraftigt blæsevejr søndag den 5. juli var det meget tæt på, at en gruppe golfspillere fik et træ i hovedet. Men heldigvis skete der ikke noget, og derfor er eneste skade, at vi nu har mistet halvdelen af et stolt træ mellem hul 7 og 8 – og måske må resten også ladet livet. Greenkeeperne tjekker det, når de i løbet af dagen får resterne fjernet. Men de har allerede set, at træet var råddent indeni, så det var årsagen til, at det ikke kunne holde længere.

På billedet er det Erik Vindeløv, der står ved det væltede træ. Han kører i buggi i øjeblikket efter en brækket ankel.

“Vi var fire ude og spille – udover mig var det min kone Lene, Kim Brink Petersen og Klaus Werner Rasmussen. Ved 18-tiden havde vi netop slået ud fra hul 8 – og tre af os havde på grund af vinden slået så skævt, at vores bolde lå ovre på fairway på hul 7. Derfor kørte jeg af stien tilbage fra teestedet, og 2-3 sekunder efter vi passerede det store træ, lød det et ordentligt brag bag os. Og da vi kiggede tilbage, kunne vi se, at træet nu lå der, hvor vi lige havde kørt,” fortæller Erik Vindeløv.