Drivingrange åbner – ny boldgrav på vej

I forbindelse med Corona-smittefare har drivingrange været lukket, men efter der er kommet nye retningslinjer fra Danmarks Idrætsforbund og Dansk Golf Union er det nu muligt at åbne igen. Den seneste uge har trænerne sammen med deres elever haft adgang som de eneste, men fra i løbet af torsdag den 30. april bliver der åbnet for alle.

Afstands-restriktionerne gælder dog stadig, og derfor er vil hver anden udendørs udslagsmåtte være blokeret. Inde i selve udslagshusene er afstanden mellem måtterne så stor, at alle pladser kan benyttes.

Trænerne har fortrinsret til det fjernest beliggende udslagshus – ganske som normalt.

Der vil være afspritningsbeholdere ved boldmaskinen.

Der er noget gravearbejde i gang ved huset, hvor boldmaskinen er placeret. Det er der mange, der har spurgt til. Som tidligere beskrevet handler det om, at der bliver lavet en ny boldgrav, der kan bruges i forbindelse med opsamling af bolde. I dag bliver boldene samlet sammen i kurve, der så fysisk skal løftes op i boldmaskinen for at blive vasket. I stedet bliver der købt en ny boldopsamler og lavet en boldgrav, så det er muligt at læsse boldene af helt uden løft.

Samtidig skal man ikke længere trække bolde i en automat, men alle kan frit tage bolde at bruge på drivingrange. Det kommer også til at gælde greenfee-spillere. Greenfee stiger med 10 kr., men til gengæld er brug af bolde på drivingrange gratis.

Det bliver en gruppe af frivillige, der på skift kommer til at samle bolde op. Det sker i et samarbejde med greenkeeperne. Der er netop kommet helt nye bolde, der bliver taget i brug i forbindelse med den nye boldgrav. Det sker i løbet af maj.