Birdies take-away onsdag og fredag + baneservice ved hul 12

Restaurant Birdie har været lukket, lige siden corona-epidemien brød ud – og da klubhuset er lukket, er det endnu ikke muligt at spise inde i restauranten.

Men nu starter kok Peter Lassen så to nye initiativer.

Første initiativ handler om at tilbyde “baneservice” ved hul 12. Her tilbyder Peter et lille udvalg af drikkevarer, lidt sandwich og chokoladebarer. Han vil holde åbent alle dage fra kl. 11 til ca. kl. 14 – lidt afhængig af aktiviteten disse dage. På regnvejrsdage er der dog lukket.

Andet initiativ handler om take-away mad.

Hver onsdag og hver fredag vil det være muligt at hente aftensmaden med hjem.

Der er to retter at vælge mellem hver af de to dage. Prisen er 89 kroner og der er rigeligt til at blive mæt

Menuen er:

Onsdage:

  1. Birdiegryde med paprikasauce, kartoffelmos og surt
  2. Stegt flæsk med persillesovs, små kartofler og rødbede

Fredage:

  1. Hel grillet kyllingebryst serveret klassisk med skysauce, små kartofler, agurkesalat og grøntsager
  2. Helstegt rosa oksesteg med bearnaisesauce, stegte kartofler og grøntsager

Bestilling skal ske senest dagen før kl. 15 enten på mail, , eller telefon 91 55 99 61.

Retterne pakkes i enkelte portioner og kan bestilles i enkelte portioner. De kan hentet mellem kl. 16 og 18 – det præcise tidspunkt aftales ved bestilling.