Tag det alvorligt – tag dit skrald med hjem

Det er ikke normalt, at vi bruger løftede pegefingre, men ifølge daglig leder, Anders Schnack, er der brug for det i forhold til affald på banen lige nu.

Affaldsspandene er lukkede – og det er de naturligvis, fordi vi i denne corona-tid skal forhindre, at vi går og rører ved de samme ting. Derfor er boldvaskere pakket ind, så de ikke kan bruges, og derfor er der en lang række andre restriktioner, der skal gøre det mest muligt ikke at blive smittet af at spille golf.

Det gælder så også affald, men desværre er der en hel del, der så har reageret ved at smide affaldet ude på banen, i askekummerne ved klubhuset eller sågar brudt tapen på skraldespandene op.

“Det er ikke i orden. Vi har alle et ansvar for at leve op til de fælles regler, der er sat, for at det trods corona kan lade sig gøre at komme til at spille golf. Derfor har bestyrelsen besluttet at slå hårdt ned på spillere, der smider affald på banen eller andre steder, “fortæller daglig leder, Anders Schnack.

Bestyrelsen mener det så alvorligt, at det er besluttet, at det er bortvisningsgrund at smide affald.

Så har du taget dåser, madpapir eller andet med på golfbanen, så tag det med dig, når du kører hjem igen.

Der er kun én skraldespand på golfklubbens område, der er åben, og det er skraldespanden til venstre for indgangen i baghallen (se billedet i toppen). Den bliver tømt en gang om dagen.

Billedet nedenfor er taget af et medlem, der har fundet to øl-dåser krøllet sammen ved en bænk.