Medlemsmøde tirsdag 4. februar kl. 19 – med tilmelding

Kom ud i klubben og hør om aktiviteterne for den kommende sæson, om planerne for banen og øvrige projekter i klubben. Samtidig ønsker bestyrelsen også at hylde natur- og miljøudvalget og Rehab-golf for de priser, de har modtaget i efteråret 2019.

Informationsmødet foregår tirsdag den 4. februar kl. 19 i klubhuset. Klubben er vært ved lidt at drikke.

Klubbens udvalg bliver også spurgt om at komme med indlæg på mødet, så det bliver et informationsmøde med mange emner.

Der er tradition for stor interesse for møderne, så der er igen tilmelding. Vi opfordrer til, at du kun tilmelder dig, hvis du er sikker på at komme. De seneste gange har der nemlig været lidt for mange tomme stole i forhold til antal tilmeldte.

Der er ingen tilmeldingsfrist, men der er et maksimum på antal deltagere, så vi melder udsolgt, hvis der kommer flere tilmeldinger end 130.

Ja, jeg vil gerne være med til medlemsmødet tirsdag den 4. februar kl. 19 i klubhuset:

Bemærk, at hvis du har et 2- eller 3-cifret medlemsnummer, så skal du sætte et eller to nuller foran, så der kommer til at stå fire cifre:

• Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Her kan du se antallet af tilmeldte, efterhånden som de melder sig. Kan du ikke se din egen tilmelding, lige efter du har tilmeldt dig, gå ind på siden igen eller tryk F5 på dit tastatur.

Yvonne Pihl Larsen
Anders Teilgaard