Dropper sandsynligvis betaling for range-bolde

Bestyrelsen har vedtaget, at betaling for træningsbolde på drivingrange skal afskaffes. Det nuværende system er for dyrt i drift, og der vil derfor blive omlagt til frie bolde på drivingrange mod en stigning i greenfee-prisen på en tier.

Ændringen foretages dog ikke, før budgettet for 2020 er færdigt. Omlægningen skal ske samtidig med, at den gamle udslidte boldsamler på drivingrange udskiftes, og denne udskiftning skal derfor have plads i budget 2020, før planen kan gennemføres.

Tanken er, at opsamleren med kurve, der skal løftes op i boldvaskeren, bliver erstattet af en anden type med en klap, så boldene kan trilles ned i en boldgrav og videre op i boldvaskeren. På den måde undgår man også mange løft. Denne boldgrav skal så laves i løbet af foråret. Når boldgraven er etableret, vil bestyrelsen og sekretariatet søge frivillige til at stå for boldsamlingen.