Fra mandag 21/10: Lukker syv teesteder og slut med golfbiler

Den ekstraordinære meget regn gør nu, at greenkeeperne fra mandag den 21. oktober lukker en række teesteder og også lukker for brug af golfbiler. Banen er simpelthen for våd og da græsset ikke vokser mere, så bliver teestederne meget slidte.

Følgende teesteder – her skal man i stedet slå fra måtte eller græsset ved siden af måtten:

  • Tee 58: 2, 4, 7, 8, 13 og 17
  • Tee 52: 7, 8 og 17
  • Tee 50: 7, 8 og 17

Hvis det ikke regner i uge 43, kan der måske køres golfbil til andematchen søndag den 27. oktober, men det er endnu ikke sikkert.

Hul 10 og 11 er lukket

Det meget regnvejr her i oktober har i forvejen fået den konsekvens, at hul 10 og 11 er lukket. De to huller er de mest sårbare ved vådt vejr, fordi dræningen ikke er så god som andre steder på banen.

Saml selv bolde på drivingrange

Også drivingrange er meget blød, og det betyder, at Lasse og Emil i proshoppen ikke kan køre med boldmaskinen. Hvis de gjorde det, ville den lave dybe hjulspor og dermed giver ødelæggelser fremadrettet. Drivingrange kan fortsat benyttes, men vi skal så selv ud og samle bolde. Der står en manuel boldopsamler, der kan bruges til dette formål.

Endelig skal vi også “lægge op”, når vi spiller på banen. Det vil sige, at vi på fairway skal lægge bolden op på et stykke græs inden for en afstand af et scorekort. Dette skal vi gøre for at minimere risikoen for at slå større tørv op og dermed lave større huller.

Her kan du se nyheden om at “lægge op”.