Sådan bliver vinteren i Restaurant Birdie

Vintersæsonen står for døren og i lighed med sidste vinter har vi en række arrangementer til den mørke tid.

Restaurant Birdie har åbent hver dag, undtaget herfra er 25. og 26. december samt 1. januar.

Først og fremmest er vores populære stegt flæsk startet op igen hver torsdag og nu som ad libitum. Der serveres fra kl. 17.30 – bordbestilling anbefales, for vi havde en del udsolgte dage sidste vinter.

Med inspiration fra den positive modtagelse, det stegte flæsk har fået, har vi startet et nyt tiltag op hver onsdag frem til jul under navnet “Morfars maddag”. Bliver det en succes, fortsætter vi efter nytår og frem til påske.

Her finder du nogle af de klassiske favoritter og der har også sneget sig en forret og en dessert med ind.

Ud over disse to mere eller mindre faste arrangementer, så er der også en del enkeltstående arrangementer.

Tre søndage i efteråret (20. oktober, 3. november og 17. november) serverer vi “jazz-brunch” og har været så heldige at få Simon Niblock til at komme og underholde. På vegne af alle dem der har spurgt: Nej, det er IKKE moderne fusions-jazz! Til gengæld kan du nyde en kæmpe brunch til blide toner fra Simons sax.

Fredag d. 1. november kl. 18 holder vi fiske- og skaldyrsaften – vores store gourmetaften. Der medfølger et glas bobler til velkomstsnacks, hvorefter der tallerkenserveres de to første retter. Herefter er der et sandt overflødighedshorn af lækkerier fra havet, lækkert for øjet og lækkert for maven. Vi slutter af med Birdies dessertbuffet, hvor du finder et udvalg af kager, desserter og oste. Arrangementet er kun mod forudbestilling.

Søndag d. 10. november serverer vi helt traditionel Mortensand – selvfølgelig i anledning af Mortensaften, så det er med brune og hvide kartofler, vores egen rødkål, svesker, æbler med gelé og ikke mindst kraftig og velsmagende andeskysovs, der hænger ved kartoflerne. Vi runder af med vores dessertbuffet, hvor du finder et udvalg til den søde tand.

Vi starter allerede op med julefrokost i november og der ligger på nuværende tidspunkt en del bestillinger – det siger vi tak for. Kom og hør hvad vi tilbyder. Hos Birdie er julebuffet lig med håndværk og velsmag.

Juleaften tilbyder vi igen i år stegte juleænder, andeskysovs og hjemmelavet rødkål. Der kan bestilles halve eller hele ænder – til afhentning d. 24. december ved middagstid.

Til årets sidste aften kan du bestille Birdies lækre og alsidige nytårsmenu som take away. I år har vi udvidet med en vegetarudgave både til forret og hovedret samt en vinmenu.

Du kan se mere om vores arrangementer på restaurantens hjemmeside, www.restaurantbirdie.dk.

Bordbestilling på peter@restaurantbirdie.dk eller på barens telefon: 9155 1558 – og du kan naturligvis også henvende dig i baren personligt.

Peter Lassen