En sejr og et nederlag til dameholdet

Vi spillede lørdag i Trelleborg. Spillende damer: Celine, Anne Sofie, Celine i singlerne og Trine og Johanne i foursome. Vejret var meget blandet men alle bolde blev sendt ud. De tre singler nået akkurat at spille færdig, da vi blevet kaldt ind pga torden og lyn. På dette tidspunkt havde vi vundet en single og tabt to.

Foursome var på hul 12 og vi måtte søge ly i lynskuret ved hul 12. Vi blev alle hentet i buggies og måtte vente i ca. 2,5 time i klubhuset til det var forsvarligt at sende holdene tilbage. Det blevet kæmpet til hul 18, hvor vi deler foursome og taber matchen 3-5.

Søndag:
Vi spillede i Roskilde mod Sydsjælland. Spillende damer: Celine, Anne Sofie, Celine i singlerne og Trine og Johanne i foursome. Vejret var dejligt og vi opnåede vores mål. Vi vandt matchen 6-3.

Tak til alle piger for deres kæmpe indsats. God sommer 🌞

Andrea Lima, kaptajn for dameholdet

Her finder du siden med alle kampe og resultater for dameholdet, alle herreholdene samt veteranholdene.

Her er nogle billeder fra dameholdets kamp på hjemmebane – taget af Peter Bornæs: