Der bliver topdresset på fairways mandag 6. maj

Mandag den 6. maj bliver der lagt et lag blandet sand ud på alle fairways på hele den store bane. Topdressingen skal sikre, at fairways bliver blødere og mere lækre at spille på, men de første dage efter topdressingen vil vi opleve, at den har lagt sig oven på græsset.

Som dagene går, trænger nyt og gammelt græs dog op igennem topdressingen, og vi får hurtigt en bedre fairway. Sidste år var det så tørt igennem sommeren, at der slet ikke blev topdresset, men det er faktisk bedst for banen og spillet, at det sker en gang om året.

Det er et eksternt firma, der står for topdressingen. Det starter kl. 7 og er forhåbentlig færdige samme dag.

Alle spillere skal vise hensyn til traktorerne og personalet ombord, så slå ikke ud, hvis der er risiko for at ramme “topdresserne”.

Der skal fortsat lægges op på fairways – det betyder, at du på fairway skal lægge bolden oven på et stykke græs inden for et scorekorts afstand af, hvor bolden er landet.