Solrig sæsonstart i Abu Dhabi med proshoppen

Med Frølich Golf gik drømmen om en solrig sæsonstart i opfyldelse til glæde for de 10 deltagere, der havde meldt sig til en tur til Abu Dhabi.

Med Emirates Airlines Airbus 380 fløj vi til Dubai og tog derfra videre til oasebyen Al Ain, hvor fem dages grundig golftræning og fem runder på Al Ains 18 hullers golfbane ventede forude.

Det var en oplevelse – banen var i en helt unik stand og de første ni huller lå i inderkredsen af en gigantisk væddeløbsbane og de sidste udenfor og de var sågar oplyst, så det også var muligt at spille, når det var mørkt.

Træningsfaciliteterne og vores dygtige Pro Lasse Frølich skabte gode træningsmuligheder, så vi var under hele turen i mere end gode hænder.

Vi overnattede på Rotana Al Ain – et femstjernet hotel, hvor det var muligt at nyde god, velsmagende og varieret mad med en god service fra personalet. Et meget lækkert poolområde gjorde det muligt at få en daglig dukkert.

Vi havde en enkelt fridag i løbet af de 7 dage og den blev brugt til kulturelle oplevelser.

Vel hjemme igen er der skabt en godt fundament for den kommende sæson.

Tak til Lasse og Frølich golf for en helt igennem veltilrettelagt tur, som vi kun kan anbefale dig at deltage i næste gang.

Anne Marie Wulff Hedenborg