Sommergreens åbner fredag den 8. marts

Det er 1-1½ måned tidligere end normalt, men vejret lyver ikke. Ingen sne på banen, ingen frost i udsigt og forholdsvis tørre forhold.

Derfor har greenkeeperne truffet beslutning om at åbne de normale greens, og fra på fredag den 8. marts 2019 er det derfor slut med vinterbanen.

“Vejret kan naturligvis ændre sig, så vi kan blive nødt til at åbne vinterbanen igen, men lige nu er vejrudsigten stabil med stigende temperaturer, og derfor har vi besluttet at åbne for sommergreens,” fortæller chefgreenkeeper Nick Bosholdt og 1. assistent, Niklas Krog Fischer.

Bliver det frost og rimfrost, så skal der spilles til sommerbanens vinterhuller. De er markeret med gule flag og står typisk på græsset foran greens.

Udslag fra måtter – husk at rette nedslagsmærker

“Vi åbner greens, men vi åbner ikke for teestederne. Der skal derfor slås fra måtter. De steder, hvor der ikke er måtter, fx på 50’er teestederne, bliver udslagsstedet placeret ved siden af teestederne,” fortæller de to greenkeepere.

Mens vi har spillet vinterbanen, har der ikke været river i bunkers og det har derfor været tilladt at lægge bolden op. Nu kommer riverne tilbage, og derfor spiller vi normalt. Husk derfor at rive efter dig. Det er som sædvanlig også vigtigt, at alle retter nedslagsmærker på green. De kan hurtigt blive fuld af huller, der ikke gror op, hvis nedslagsmærkerne ikke bliver rettet op hurtigt.

Der skal også “lægges op” på hele banen – det betyder, at du skal lægge bolden op på græsset inden for et scorekorts afstand.

Brugen af de normale greens betyder samtidig et farvel til vinterbanen, og par 3 banen er derfor åben igen. Vinterbanen har også været åben for par 3 medlemmer, men disse medlemmer skal nu også spille på de sædvanlige greens på par 3 banen.

Hold øje med “Banen i denne uge” på forsiden af hjemmesiden. Her skriver greenkeeperne de specielle forhold, der gælder fra dag til dag.

Bemærk, at kørsel med golfvogne fortsat ikke er tilladt.

Booking af tider foregår som normalt via GolfBox.