Konkurrence: Find sponsorer til nye bænke

Som du måske ved eller har læst på her på hjemmesiden, så har klubben købt 22 stk. nye flotte bænke. De nye bænke er både funktionelle og rigtige pæne – og de bliver leveret i løbet af foråret.

Bænkene er designet af Schrøders Metal og Morfo og planen er, at klubben efterfølgende får købt nye flotte skraldespande, som passer til designet.

“I kan glæde jer til bænkene”, fortæller formanden for sponsorudvalget, Stig Nelkop, som ses på billedet sammen med direktøren fra Sydbank, Johnni Kristiansen, som var første mand, der tegnede en aftale på de nye bænke.

Der er allerede nu solgt de første otte sponsorpladser på bænkene. I alt bliver der plads til 44 stk. Prisen er 1.500 kr. pr. år + skilt (engangsudgift) og 3.000 kr. hvis man vælger 3 år + skilt (engangsudgift), så man har faktisk mulighed for at få en billig reklameplads. Priserne er eksklusiv moms.

Konkurrence – find bænksponsorer og vind

For at sætte endnu mere fokus på de flotte bænke udskriver sponsorudvalget en konkurrence, hvor man kan vinde flotte præmier fra proshoppen (Frølich golf). Der vil være tre præmier, hvoraf de to af præmierne vil være gavekort af 1.000 kr. samt en gave doneret af Frølich golf.

Konkurrencen går ud på, at man får et lod pr. lead/henvisning man giver til sponsorudvalget, som efterfølgende bliver til en aftale. Derudover får den sponsor, der laver aftalen, også et lod. Konkurrencen løber frem til den 14. april 2019, og efterfølgende vil vinderne blive udtrukket.

Lyder dette spændende, så ring eller skriv til sponsorformand Stig Nelkop på mobil 53533987 eller mail stig.nelkop@soderbergpartners.dk.